İlkadım Belediyesi, Ermenistan'ın Azerbaycan'a yonelik saldırılarına tepki amacıyla ilcede bulunan tum muhtarlara Azerbaycan bayrağı hediye etti.
İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş'ın talimatıyla Muhtarlık İşleri Mudurluğu ekipleri, ilcede bulunan tum muhtarlara kardeş ulke Azerbaycan'la birlik ve beraberliğin sembolu olan Turk bayrağı ve Azerbaycan bayrağı hediye etti. Ekipler, 61 mahalledeki muhtarları kapı kapı ziyaret ederek, bayrakları teslim etti. İlkadım Belediyesi'nin bu hediyesini anlamlı bulduklarını ifade eden muhtarlar, İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş'a teşekkur ettiler.

İlkadım Belediyesi Muhtarlık İşleri Muduru Şerif Bahar'dan bayrağını teslim alan Selahiye Mahallesi Muhtarı Derya Bozkurt, "Başkanımızın bu duşuncesi cok anlamlı ve manidar. Şu anda ulkemizin birlik ve beraberliğe cok ihtiyacı var. Bayrağımıza ve kardeş ulke Azerbaycan'a sahip cıkmamız ve etrafında kenetlenmemiz gerekiyor. Başkanımız Necattin Demirtaş'a ince duşunup, gondermiş olduğu bayrakları bize hediye ettiği icin canı gonulden teşekkur ediyoruz" dedi.
"Kardeş ulke Azerbaycan bizim icin değerlidir"
Adalet Mahallesi Muhtarı Kadir Turgut ise, "Bayrağımızın ne kadar değerli olduğu son zamanlarda yaşanan olaylar sonucunda ortaya cıktı. Kardeş ulke Azerbaycan bizim baş tacımızdır. Bizlere bu değerli hediyeyi veren belediye başkanımıza teşekkur ediyoruz" diye konuştu.
"Biz buyuk bir aileyiz"
Buyuk bir aile olduklarının altını cizen İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş ise şunları soyledi:
"Bu ailenin en değerli uyelerinden biri de muhtarlarımız. Cunku mahallenizdeki sorunlardan, ihtiyac sahibi ailelerden ilk once sizler haberdar oluyorsunuz ve bizi haberdar ediyorsunuz. Bu bir ekip işi. Kardeş ulke Azerbaycan'a her platformda destek olacağız. Bir olursak daha guclu bir İlkadım olur. İlkadım'ın guclenmesi bolgenin guclenmesidir. Allah birlikteliğimizi bozmasın." - SAMSUN
Kaynak: İhlas Haber Ajansı