RH Bandırmaspor Teknik Direktoru Erkan Sozeri, Adana Demirspor macının ardından, "Bu mağlubiyetin bize travma yaşatmasına izin vermeyeceğiz" dedi.
TFF 1. Lig'in 7. haftasında RH Bandırmaspor, sahasında Adana Demirspor'a 3-0 mağlup oldu. Macın ardından basın mensuplarına acıklamalarda bulunan Bandırmaspor'un ciceği burnundaki Teknik Direktoru Erkan Sozeri, "İki uc gunluk antrenmanlarımızda oyuncularımızın isteği, arzusu ve motivasyonu cok ust duzeydeydi. Bunu macın başından itibaren gosterdik. İyi başladık maca. Ama 12. dakikada anlık hatamızdan golu kalemizde gorduk. O zamana kadar direkten donen bir topumuz ve pozisyonlarımız var. Ama değerlendiremedik. Yediğimiz gol moralimizi bozmadı, oyunumuzu bozmadı acıkcası ilk yarıda. Benim beklentimin uzerinde bir performans sergiledik. Ama rakip bir kere geldi kalemize golu buldu. Devre arasında oyuncularıma ilk yarıdaki oyunu devam ettirdiğimiz takdirde oyunun bize doneceğini soyledim. Ama ikinci yarı aynı performansı devam ettiremedik. Burada Halilovic gibi, Abdurrahim gibi oyuncularımızın mac eksikliklerinin onemli rolu oldu. Ama mac eksikliklerini mac oynayarak gidereceğiz tabii ki. Bu eksiklerimizi tamamladığımızda cok iyi bir Bandırmaspor olacağına inanıyorum. Skora bakıldığı zaman Erkan Hoca ne diyor diyebilirsiniz. Ama bu mağlubiyetin bize travma yaşatmasına asla izin vermeyeceğiz. Aksine bizi motive edecek. Cunku ilk yarıda gorduğumuz fotoğraf Bandırmaspor camiasına yakışır bir mucadeleydi. Bunu 90 dakikaya taşımaya gayret edeceğiz. Bazı oyuncularımızın fizik kalitesi iyi, bazı oyuncularımızın ki duşuk. Fizik seviyesi duşuk oyuncularımızı da iyi oyuncularımızın seviyesine getirdiğimiz takdirde cok iyi bir Bandırmaspor olacağı gerceği var ama biraz surec alacak bu. Altınordu ve Giresun maclarından sonraki milli mac arasında yapacağımız fizik calışmaları neticesinde 3-4 hafta sonra fiziksel olarak cok daha iyi bir takım goreceğiz. Fiziksel olarak ust duzeyde, oyun olarak da ilk yarıdaki oyunumuzu oynadığımız halde cok guzel bir Bandırmaspor izleyeceğiz. Aldığımız mağlubiyet skor olarak uzucu. Ama ozellikle ilk yarıdaki oyunumuz geleceğe dair guzel sinyaller verdi diye duşunuyorum" şeklinde konuştu. - BALIKESİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı