ANTALYA'da bir apartmanın zemin katındaki mobilya atolyesi ve deposu yandı. Bir kadın ile bir itfaiye erinin hafif yaralandığı yangını izlemek icin toplanan kalabalık, polise zor anlar yaşattı.
Yangın, Kepez ilcesi Yukseliş Mahallesi 2128 Sokak uzerindeki mobilya atolyesinde, saat 13.30'da cıktı. Fuat Suzen'e ait işletmeden dumanların yukseldiğini gorenler durumu 112 Acil Cağrı Merkezi'ne bildirdi. Olay yerine kısa surede gelen itfaiye ekipleri alevlere mudahale etti. Yangında dumandan etkilenen bir kadın ile elinden yaralanan itfaiye erine sağlık ekipleri ambulansta mudahale etti. Alevler arasında kalan 07 FT 485 plakalı otomobil, itfaiye ve vatandaşların uzun uğraşları sonucu park edildiği yerden cekilerek cıkarıldı. Yangın, itfaiye ekipleri tarafından sonduruldu. Kalabalığın yangın sondurme calışmalarını izlemek icin ısrarcı davranışı, polise zor anlar yaşattı.
'BEN UYARMIŞTIM AMA DİNLEMEDİ'Apartmanda yaşayan İbrahim Can Tosun, dumanları fark edince dışarı cıkıp yangını sondurmeye calıştığını anlatarak, "Catırtı seslerini duyunca dolu yağıyor sandım. Pencereyi kapatmak icin gittiğimde yangını gordum" dedi. Deponun bitişiğindeki apartmanın sahibi Mustafa Aydın ise Fuat Suzen'i defalarca uyardığını belirterek, "O yanıcı maddeleri duvarımın dibine koymamasını soyledim ama dinlemedi. Yanan hep kereste, ahşap yazık oldu" diye konuştu.
Yangının cıkış nedeni, itfaiye ekiplerinin calışmasının ardından belirlenecek.
Kaynak: Demiroren Haber Ajansı / Alparslan CINAR