Site Adresi: PM
İstenilen Fiyat: 2500 (Pazarlık)
Sitenin Aylık Getirisi: Ağustos:99 TL Geçen ay Eylül: 83 TL Bu ay 62 TL
Sitenin Kategorisi: Site içeriği moda, kişisel bakım
Günlük Tekil Hit Sayısı: Daha Önceleri 250+ Son üç Ay Ortalama 200
Site Analiz Bilgileri: Aşağıda
Satışa Hosting Dahil mi?: Hayır
Banlı Olduğu Sponsor: Kesinlikle yok.
Banlı Olduğu Arama Motoru: Kesinlikle yok.
Kullanılan Lisans Satışa Dahil mi: Lisanslı safir tema
Sitem 7 Yıllık olup 2 yıldır bendedir. Siteyi 500 tl ye almıştım. İlk iş yazıları güncellemek oldu. Bütün yazıları gözden geçirdim. Alıntı olanları kaldırdım. Her bir yazıya özgünleştirilmiş resimler ekledim. Galerili yazılarına ( moda, Döğme vb.) en az 100 er özgün ve farklı isimlerde resimler ekledim. ( örneğin abiye elbise 1, abiye elbise 2 şeklinde değil, ?Volan kollu abiye elbise modelleri?, ?Sırt dekolteli abiye elbise modelleri? vb.)
Daha sonra sitenin sosyal medya kanallarını açtım.
İç seosu mükemmel olacak şekilde düzenledim. Kategorilerin açıklamasından tutun, anahtar kelimler, kullanılan eklentileri ayarı vb. sorunsuz oldu. Hakkında, misyon vizyon vb. özenle hazırlandı. iletişim eklentisi dahi kendime aittir. (basit php dosyası olup hiç yük getirmez, tabloya eklenmez)
Sitemde hiç tanıtım yazısı, adsense harici reklam vb satılmadı. Tertemiz bir sitedir.
Eksiğim dış seo ve baclink çalışmasıdır. Onu da kimseye güvenemediğimden yapmadım. Sitem tamamen organik büyüsün istedim.
Daha önce çok güzel siteler oluşturup sattım beni bilen bilir. İletişime geçerseniz sattığım siteleri referans olarak gösteririm.
Geçtiğimiz mart ayından beri kişisel sıkıntılarım var. Bu yüzden sitelerimle ilgilenemedim. Hitler düştü, Umduğum gibi olmadı. Klavyenin başına geçip güzel yazılar girmedim. Ancak sitem kemikli olup Google tarafından çok seviliyor. Tık başı güzel ücret veriyor.
Neyse ciddi alıcılar iletişime geçsin. Telefonla, watsappla veya teamviwerle bütün sorularınızı yanıtlarım.
Alan pişman olmayacaktır. Herkese saygılarımı sunarım.
Not Domain İsimtescilde, Host; Hozzt firmasındadır
HİT:

ADSENSE AĞUSTOS:

ADSENSE EYLÜL

ADSENSE BU AY ŞİMDİYE KADAR: