Gunumuzde, temelinde karşılıklı sevgi ve saygının olduğu ilişkilere az rastlar olduk. Ama siz siz olun başkalarının dolduruşuna gelmeyin. Umutla beyaz atlı prensinizin bir yerlerde sizi beklediğine inanın. İc sesinize kulak verin ve aşkı hayatınıza davet edin...

Oncelikle kendinizle barışık olun. Deneyimlerinizden daha doğru ilişkiler yaşamanız icin ders cıkartın kendinize. Etrafınızdaki aşk bocuklerine bakının, icinden aşk gecen her şey sizi bir adım daha aşık olacağınız adama yaklaştıracak.

İcinizde aşk kıvılcımlarını tekrar alevlendirmenin yollarını deneyin!

YUZUNUZU GULDUREN ROMANTİK ANLAR

1) Yaşlı bir cifti elele yururken izlemek.

2) Genc bir babayı cocuklarıyla gorduğunuzde bir gun erkek arkadaşınızın da oyle olacağını duşunmek.

3) Aşkta hic şansı olmadığını duşunduğunuz bir arkadaşınızın nişanlandığını oğrenmeniz.

4) Beklemediğiniz bir anda size bir buket cicek yollaması.

5) Duğununuzde calmasını istediğiniz şarkıyı radyoda duymanız.

6) En yakın arkadaşınızın sevgilisiyle cok mutlu olduğunu gormeniz.

7) Acil durumda aranması gereken kişi icin erkek arkadaşınızın adını verebileceğinizi bilmek.

8) Sevgilinizin arkadaşlarıyla plan yaparken 'Biz' le başlayan cumleler kurduğunu duymak.

9) Yemekteyiz turundeki programları birlikte izlemek.

İŞLER ZORLAŞTIĞINDA

10) "Bir arkadaşımızın duğunu icin yurtdışına gitmiştik. Duğunden sonra taksi şoforu bizi hic bilmediğimiz bir yerde oylece bırakıp gitti. Şakır şakır yağmur yağıyordu. Birbirimizi suclayıp cok kotu bir kavga ettik. Buna rağmen ceketini cıkartıp uşumemem icin bana verdi." - Canan, 25

11) "Erkek arkadaşım Mertle durmadan kavga ediyorduk. Bir gun bana 'Eğer bu şekilde kavga etmeye devam edersek cok stresli bir hayatım olacak. Yine de bu hayatı seciyorum cunku seni seviyorum ve seninle olmak istiyorum' dedi. O gunden sonra gozlerim acıldı ve artık eskiden dert ettiğim her konuya daha ılımlı yaklaşmaya başladım." - Lamia, 28

12) "Bir gece cok buyuk bir kavgaya tutuştuk. Eve donduğumuzde başka bir odada uyumaya gittim gece bir ara uyandım. O sırada beni almaya geldi. Beraber yatağa girdik ve birbirimize sarılarak uyuduk." - Selin, 26

13) "Sevgilimle aynı eve ilk taşındığımızda cok kavga ediyorduk. Yine oyle bir gunde annemi arayıp ağlayarak kavgamızı anlattım. Bana 'İyi bir ilişkinin sırrı, tartışma esnasında saygıyı kaybetmemektir' dedi. Bunu hic unutmadım. Artık problemlerimizi tartışıyoruz ama ben ağlamıyorum." - Alin, 22

KOTU BİR GUN GECİRDİĞİNİZDE

14) "Ofiste kabus gibi bir gun gecirip gec saatlere kadar calışmıştım. Eve gittiğimde nişanlımın bana yemek hazırlayıp birkac Sex&The City DVD'si aldığını gordum. Tek yapmam gereken oturup rahatlamaktı." - Banu, 27

15) "Bir gun spor yaparken bacağımı sakatladım. O akşam sevgilimin arkadaşlarıyla dışarı cıkacaktık. Onları arayıp programı iptal etti. Dışarıdan yemek getirtip sadece uzanmamı soyledi ve bacağıma saatlerce buzla masaj yaptı." - Meral, 27

16) "Yediğim bir şey mideme dokunmuştu. Kendimi o kadar kotu hissediyordum ki tek başıma taksiye binecek halim bile yoktu. Erkek arkadaşım en yoğun saatte işini gucunu bırakıp beni ofisten alıp eve goturdu."
Merve, 24

17) "Erkek arkadaşımın yaşadığı eve taşındığımızda koşu bandımı satmak zorunda kalmıştım. Cunku evi yeterince buyuk değildi. Uzuldum, cunku işten eve geldiğim zaman televizyonun karşısında koşmak cok hoşuma gidiyordu. Taşındığımın ertesi gunu bana bana bir cift spor ayakkabı ve spor salonu uyeliği hediye etti. İcinde de 'Seni seviyorum. Bunları hepimiz gibi sen de spor salonunda kullanabilirsin' yazan bir not vardı." - Seda, 25

18) "Sevgilimle birlikte ilk defa tatile cıkma planlanı yapıyorduk. Her şey ayarlanmıştı. Ta ki buyukannemin olum haberini alana kadar. Onunla cok yakın olduğumuz icin cok uzulmuştum. Sevgilimin bozulacağını duşunuyordum cunku gunler oncesinden rezervasyon yaptırmıştı. Onu aradığımda bana uzulmememi soyledi. Bir sure sonra yeni bir tatil organizasyonu yaptığını soylediğinde neredeyse boynuna atlıyordum. " - Banu, 23

19) "Nefret ettiğim bir işte calışıyordum ve bunu istemeden de olsa ilişkime yansıtıyordum. Sonunda Umut dayanamadı ve işimle onun arasında bir karar vermemi istedi. Tabii ki aşkı secmek zorunda kaldım. Yapabileceğim işlerin listesini cıkardı ve butun gece onların ustune konuştuk." - Sema, 25

ARANIZDAKİ BAĞI KUVVETLENDİRECEK FİLMLER

20) Benjamin Button'ın Tuhaf Hikayesi

21) Moulin Rouge!

22) Not Defteri

23) Ruzgar Gibi Gecti

24) Aşk ve Gurur

25) Ozel Bir Kadın

26) Kefaret

UNLULERDEN İTİRAFLAR

27) Seal, Heidi Klum'u anlatıyor:

"Karım Heidi evdeki aynaların uzerine benim icin notlar bırakır. Ben de onun icin bırakırım. Bir yere gitmeden once de bavuluma sonradan keşfedeceğim bir şeyler koyar. Romantik olmalısınız."

28) Portia de Rossi, Ellen DeGeneres'i anlatıyor:

"Ellen'ı ilk gorduğumde bacaklarını titremişti. İnanılmaz bir duyguydu. Onu bir turlu aklımdan cıkaramadım. O gece konuşmaya başladık ve bir daha da susmadık."

29) Christina Aguilera, Jordan Bratman'ı anlatıyor:

"Beni ne kadar mutlu ettiğini duşunduğumde gozlerimin dolmasına engel olamıyorum. Tıpkı bir takım gibiyiz. Birbirimizi guclendiriyoruz, mutlu ediyoruz ve gunden gune bu konuda daha iyi oluyoruz."

30) Will Smith, Jada Pinkett Smith'i anlatıyor:

"Jada ile ilk tanıştığımda, bu ilişkinin yurumesi ihtimali yoktu. Hatta onumuzde bircok engel vardı. Boşanmanın cozum olmayacağını duşunuyoruz. Boşanmayı bir secenek olarak bir kenarda tutarsanız, her zaman aranızda durur."

31) Kylie Minogue, kanserle savaştığı donemde eski sevgilisi Oliver Martinez'le arasında cok ozel bir bağ oluştuğunu belirtiyor:

"Bazı gunler banyoda ağlayarak yere yatardım. O zamanlar Olivier bana 'Tamam, beş dakika boyunca ağlayabilirsin. Ama sonra seni bisikletimle Paris sokaklarında gezdireceğim' derdi. Bir sure daha ağlar ve sonra icimden 'Evet, bir gezinti hic de fena olmaz' derdim."

32) Barack Obama, Amerika Başkanı olarak secildikten sonra yaptığı konuşmada karısı Michelle'e teşekkur etti:

"En yakın arkadaşım 16 sene boyunca bana destek olmasaydı şu anda burada olamazdım. O kişi, ailemin direği, hayatımın aşkı ve bu ulusun yeni 'First Lady'si Michelle Obama'dır."

BUYUK ETKİSİ OLAN KUCUK JESTLER

33) "Master programına başladığımdan hafta sonlarm ders calışmam gerekiyor. Kız arkadaşımla her cumartesi sabahı kahvaltıya giderdik. Şimdi ben calışırken o arkadaşlarıyla program yapıyor ama evden cıkmadan once bana da mutlaka kahvaltı masası hazırlıyor. Boyle duşunceli olması harika!" - Erdinc, 29

34) "Arabayla bir yere giderken adres bulma konusunda sevgilimle hep tartışırdık. Bir gun bana GPS hediye etti ve tum problemler cozuldu!" - Gokhan, 27

35) "Oğrenciyim ve zar zor geciniyorum. Kız arkadaşıma doğum gunu icin ozel bir hediye vermek istiyordum. Yiyecek bir şeyler yaptım ve kız kardeşinin de yardımıyla ona surpriz bir piknik hazırladım. Birlikte yuruyuşe cıktık. Surpriz piknik sofrasına geldiğimizde mutluluktan havalara uctu." - Taner, 25

36) "Gelinlik satın almak icin butun mağazaları gezdiğim halde hicbir şey beğenememiştim. Sonunda cok guzel ve uygun fiyata şık bir gelinlik buldum. Nişanlıma numara yapıp aradığımı bulduğumu ama cok pahalı olduğunu soyledim. Bir sure sessiz kalsa da sonra 'Tamam aşkım' dedi. İstediğim gelinliği almama engel olmayacağını anladığımda cok mutlu olmuştum." - Gizem, 29

37) "Kız arkadaşım iş icin yurtdışına cıktığında buzdolabının ustune kolay yapılır yemek tariflerini yapıştırmıştı, işte o zaman beni gercekten sevdiğini anladım ve ona bir kez daha aşık oldum." - Mesut, 26

ERKEKLERİN SEVDİĞİ DETAYLAR

38) "Kız arkadaşım yakın arkadaşlarımla iyi anlaşıyor, iş arkadaşlarımla rahatlıkla iletişim kurabiliyor, ailemle arası da cok iyi. Bunun icin caba sarf etmesini cok seviyorum." - Ozan, 27

39) "Nişanlım cok dağınık biri ama ben duzen hastasıyım. Bu yuzden cok kavga ederdik insanları değiştiremeyeceğiniz soylenir ama Ozge değişti. Benim icin daha duzenli biri oldu, ben de daha rahat davranmaya başladım. Her şeyi bir duzene sokmaya calışmasına bayılıyorum." - Kıvanc, 29

40) "Kız arkadaşım birbiriyle ilgisiz şeyleri karıştırıp yemeye bayılıyor. Uzerine benim tişortlerimden giyerek tum gun evde dolanır. Sabahları alarmı erken bir saate kurarak beni uyandırır ve sarılmak ister. Bu garip huylarından dolayı onu cok seviyorum." -Cem, 26