TRABZON'un Tonya ilcesinde dolmuş şoforu Ahmet Kucukbirinci (34), durakta oturduğu bankta yanına gelen sokak kopeğiyle biskuvisini paylaştı. Kucukbirinci'nin, biskuvi verdiği kopekle "Beni seviyorsan yersin" diyerek konuştuğu anlar, sosyal medyada izleyenleri gulumsetirken, akıllara başrolunu Kemal Sunal'ın oynadığı 'Yedi Bela Husnu' filmindeki kopekle diyalog sahnesi geldi.
İlcede Tonya-Vakfıkebir dolmuş durağında şofor olan Ahmet Kucukbirinci, durak onunde yer alan bankta oturup, biskuvi yediği sırada yanına sokakta başıboş dolaşan bir kopek yanaştı. Kucukbirinci, kopeğe biskuvisinden vermek istedi ancak başarılı olamadı. Daha sonra Kucukbirinci'nin, "Lutfen bunu yer misin? Eğer yemezsen vallahi konuşmam seninle" demesi uzerine kopek, biskuviyi yemeye başladı. Cevredeki başka bir dolmuş surucusu de bu anları, cep telefonu kamerasıyla kayda aldı. Kucukbirinci'nin, yakından ilgilendiği kopeği eliyle biskuvi yedirdiği goruntuler, paylaşıldığı sosyal medyada, izleyenleri gulumsetti. Pek cok hayvansever takipci, Ahmet Kucukbirinci'ye ovgu dolu yorumlarda bulunarak, ornek davranışı icin de teşekkur etti.
'BENİ SEVİYORSAN YERSİN'Sosyal medyada ilgi odağı olan goruntude; Kucukbirinci'nin, biskuvisini paylaştığı kopeğe "Al bu senin bunu ye, darlatma beni, eğer yemezsen vallahi konuşmam seninle, yemin olsun daha konuşmam seninle. Bunu yiyor musun, yemiyor musun? Bak uce kadar sayıyorum. Bir, iki, iki bucuk, uc. Git o zaman konuşma benle. Soz kaşıyacağım seni. Meyve suyu icer misin?. Ye kurban boğazına" dediği duyuluyor.
1982'DE CEKİLEN SAHNE, YENİDEN CANLANDIOte yandan Ahmet Kucukbirinci'nin kopeğe biskuvi yedirmeye calışıp, konuşması, başrolunu Kemal Sunal'ın oynadığı 'Yedi Bela Husnu' filmindeki kopekle diyalog sahnesini anımsattı. 1982'de Natuk Baytan'ın yonettiği, 'Yedi Bela Husnu' filminde, semtin guzel kızı Husnuye'yi elde etmek icin kabadayılığa ozenip, bu arada da peşine duşen kiralık katillerle mucadele veren Husnu'nun başına gelenler anlatılır. Kemal Sunal, 'Husnu' karakterini canlandırdığı filmin bir sahnesinde, bankta oturan kopeğe, Husniye'ye olan aşkını anlatıyor.
Kaynak: Demiroren Haber Ajansı / İnan KALYONCU