Unlu futbol yorumcusu Sinan Engin, Beyaz Futbol'da Fatih Terim ile Galatasaray yonetimi arasında yaşanan krizi değerlendirdi.
Yonetimin elinde olsa Fatih Terim'i hemen gondereceğini iddia eden Sinan Engin, "Galatasaray'da kongre ateşi yanmıştır. Terim, yonetime savaş acmıştır ve bağlar kopmuştur. Allah'tan şu maclar seyircili değil. Olsa Galatasaray taraftarından yonetime buyuk protesto olurdu. Bu acıklamalara gore Cengiz'in Terim'i yollaması lazım. Gel buraya der hocaya. Muhtemelen yollayamazlar. Galatasaray taraftarından cekinirler ama ellerinde olsa bu gece gonderirlerdi" dedi.
[h=3]"NEDEN HOCA İLE ANLAŞAMAZLAR MERAK EDİYORUM"[/h]Terim'in mac sonu acıklamalarıyla direkt olarak yonetimi hedef aldığını belirten başarılı yorumcu, "Fatih Terim zor adamdır. İki senesi var. Normal olcude biri olsa yollarsın, vedalaşırsın. Hocam yaptığınla yonetimi bitiriyorsun dersin. Tamamen yonetimi hedef aldı, net. Cunku belli, hoca ile ilgili kapalı kapılar ardında konuşulmuş ve hoca duyuyor. Turk futbol tarihinin bir numaralı teknik adamıdır ama zor adamdır. Neden hoca ile anlaşamazlar merak ediyorum" şeklinde konuştu.
[h=3]"BOYLESİ SERT BİR ACIKLAMAYI COK AZ GORDUM"[/h]G.Saray'da devre arasında kongre olacağını soyleyen Sinan Engin, "Bakıyorsun Belhanda ve Falcao oynadı. Mustafa Cengiz iyi bir Galatasaraylı. Muhtemelen de Terim hayranıdır. Tribunden geliyor. Muhtemelen dedikodular var birbirinin arkasından. Terim de yonetim de soyluyordur. Abdurrahim Albayrak bu kopruyu kurardı ama demek ki şimdi gucu yok. Bağlar kopmuş. Muhtemelen devre arası kongre olur. Mayıs'ta zaten garanti. Taraftar tribunde olsa maclarda ağır protesto olurdu yonetim cok sıkıntı yaşardı. Ben yonetimi hedef alan bu kadar acıklamayı cok az gormuşumdur" ifadelerini kullandı.