AK Parti Havza Genclik Kolları Başkanlığına Kadir Can Şenkal secildi.
Havza Belediyesi Kultur Merkezi'nde gercekleştirilen genel kurula Kadir Can Şenkal, tek aday olarak katıldı.
Belediye Başkanı Sebahattin Ozdemir, genel kurulda yaptığı konuşmada, AK Parti'de kendisinin genc yaşta ilce başkanlığı yaptığını ifade ederek, "Ben goreve geldiğimde partimiz muhalefette idi. Allah'a şukur sizler hic muhalefet gormediniz ve inşallah hic gormeyeceksiniz. Size tavsiyem eski yeni ayrımı yapmadan partimize emek vermiş herkese saygı ve vefa ile yaklaşın." dedi.

Havza AK Parti İlce Başkanı Kadir Kayan ise ulkenin geleceğinin gencler olduğunu ifade ederek, "Ulkemizin geleceği kadar partimizin de geleceği siz genclerimizsiniz. O yuzden genclerimize onem vermekteyiz. Ulkemizin yarınlarını sizler belirleyeceksiniz. İnanıyor ve goruyorum ki genclerimizin inanc ve guveni ile 2023 ve 2071 hedeflerimize cok rahat ulaşacağız." diye konuştu.
Konuşmaların ardından yapılan secimde Şenkal, kullanılan oyların tamamını alarak başkan secildi.
Yonetim Kurulu uyeleri ise Selcuk Bekdemir, Umut Aydoğdu, Sefa Aydıner, Hasan Basri Aydın, İrem Uyaroğlu, Mevlude Tok, Feyza Nur Esmer, Tayfun Sarıyaprak, Selim Yankavi, Arslan Karaca, Taha Kurt, Mustafa Unal ve Mert Erkan'dan oluştu.
Kaynak: Anadolu Ajansı / Ozgur Uyaroğlu