Bağcılar Belediyesi tarafından geleneksel hale getirilen Toplu Duğun Toreni'nin 25.'sinde 5 cift, Kovid-19 onlemleri altında kıyılan nikahla dunya evine girdi.
Sosyal sorumluluk projesi kapsamında Bağcılar Belediyesi'nce duzenlenen Toplu Duğun Etkinliği, 25 yılı geride bıraktı. Şimdiye kadar yemek ikramı ve muzik eşliğinde şolen havasında gercekleşen torenler, pandemi nedeniyle bu yıl sessiz bir şekilde yapıldı. Halk Sarayı'nda gercekleşen 25. Toplu Duğun Toreni'nde 5 cift bir araya geldi. Maske ve mesafe kuralına cok dikkat edilen torende her aileden belirli sayıda kişi salona alındı.
Yeni evlenenleri tebrik eden Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Cağırıcı şunları soyledi:
"Mutlu yuva huzurlu toplum diyerek cıktığımız yolda 25 yılı doldurduk. Projemizle birlikte mutlu ve sağlam aile temellerinin oluşturulmasına yonelik calışmalarımızı surduruyoruz. Maddi manevi desteklerini esirgemeyen hayırseverlerimize şukranlarımızı sunuyorum. Ciftlerimize mutluluklar diliyorum."
"Yeni mezun oldum"
Nikahları kıyılan ciftler, mesafeyi koruyarak hatıra fotoğraf cekildi. "Evet" diyerek mutlu yuvaya ilk adımı atan genclerin arasında universite mezunu Erkan Yılmaz ve nişanlısı Neslihan İne de bulunuyor. Sakarya Universitesi İlahiyat Fakultesi'ni bu sene bitiren Yılmaz, "Bu yıl evlilik hazırlığı yapıyorduk. Toplu nikah olduğunu duyunca da başvurduk. Bizim icin cok iyi oldu. Organizasyondan dolayı yetkililere teşekkur ediyorum" dedi.
Ciftlere ceyiz olarak iki cekyat, halı, camaşır makinesi, buzdolabı, utu, porselen yemek ve catal kaşık takımı, elektrikli supurge, fırın, bardak, tencere, utu, utu masası ve caydanlık seti hediye edildi. - İSTANBUL
Kaynak: İhlas Haber Ajansı