Palandoken Belediyesi'nin prestij projeleri ovgu toplamaya devam ediyor. Huseyin Avni Ulaş mahallesinde prestij projelerinin acılış torenine katılan protokol uyeleri, Başkan Muhammet Sunar ve ekibini kutlayarak, Palandoken Belediyesi'nin Ak Belediyecilik orneği sergilediğini kayda gectiler.
Omeroğlu: Verdiğimiz Sozler Bir Bir Yerine Getiriliyor
AK Parti Palandoken İlce Başkanı Haktan Omeroğlu, Ak kadrolarla, ak zihniyetlerle birlikte her gun yeni bir acılışa katıldıklarının altını cizerek, Palandoken Belediyesince ilcede yapımı tamamlanan ve hizmete acılan projelerin takdire şayan olduğunu soyledi. Omeroğlu, "Gecen hafta Palandoken belediyemizin ve buyukşehir belediyemizin yapmış olduğu calışmalarla Abdurrahman gazi mahallemizde, salı gunu Buyukşehir belediyemizin yapmış olduğu değerli calışmalarla Kavakkapı'da, bugun de yine Palandoken'de, Palandoken Belediyemizin mukemmel bir prestij caddesinin acılışını gercekleştiriyoruz. Belediyemizle, Ak kadrolarla, bizlerle beraber yol yuruyen, bizlere onderlik eden buyuklerimizle gurur duyuyoruz. Bizler daha 1.5 yıl evvel bu mahallede bu apartmanlarda ev ev kapı kapı dolaşırken sozler verdik . Abdurrahman gazide sozler verdik. Maksutefendi'de sozler verdik, Muftusolakzade'de sozler verdik, Toparlak mahallemizde, Kumbet, Tepekoy'de, Dutcu'da ve en ucra koşelerde sozler verdik. Sizler 'ak kadromuza, sizler Recep Tayyip Erdoğan'ın ekibine, yol arkadaşlarına guvenin, cumhuriyet tarihi boyunca yapılan yatırımlar kadar, ak kadro doneminde yapılan yatırımları yine ak kadro iktidarları gercekleştirecek' dedik. ve sizler de bizlere guvendiniz, başkanlarımıza guvendiniz. Başkanlarımız da yapmış olduğu bu mukemmel eserlerle sozlerimizi boşa cıkarmadılar. Tum başkanlarımıza bizleri mahcup etmedikleri, bizleri yucelttikleri icin sizlerin huzurunda tekrar teşekkurlerimi sunuyorum. Milletvekillerimize, İl Başkanımıza teşekkurlerimi sunuyorum. Bizler buyuk ekibiz. Bu ekibin her parcası olarak daha da calışarak yine sizlere layık hizmetlerin hedef ve gayreti icerisinde olmaya devam edeceğiz. Bu mahallenin bir sakini olarak palandoken belediye başkanımıza, cocuklarımız, yaşlılarımız genclerimiz adına teşekkurlerimi sunuyorum." dedi
Kaymakam Coşğun: "Teşekkur ediyoruz"
Palandoken İlce Kaymakamı Onder Coşğun da, hizmete acılan projenin ilceye yaraşır bir goruntu kazandırdığına dikkat cekerek, Başkan Sunar'ı tebrik etti. Kaymakam Coşğun, "Sonbaharın guneşli son gunlerinde aranızda olmanın mutluluğunu belirterek bulvarımızın acılışına hoş geldiniz diyorum . Acılışını yaptığımız bu bulvarla birlikte trafiğimiz rahatlayacak ve siz vatandaşlarımız, yakınlarıyla piknik yapabilecek, genclerimiz bisiklet yolunda bisiklet kullanabilecek, spor yapabilecekler. Bu calışmalarda emeği gecen herkese teşekkur ediyorum." diye konuştu
Oz: "Belediyemizin yapmış olduğu hizmetlere yetişemiyoruz'
AK Parti Erzurum İl Başkanı Mehmet Emin Oz ise, acılıştan acılışa koşmanın heyecanı ve coşkusu icinde olduklarını paylaşarak şunları soyledi: "Bugun Tekman'da acılış yaptık. Yine hatırlayacaksınız gecen hafta hem Palandoken Belediyemizin, hem de Buyukşehir Belediyemizin calışmalarının olduğu acılışları gercekleştirmiştik. Orada 'Belediyemizin yapmış olduğu hizmetlere yetişemiyoruz' demiştim. Hakikaten bunu yeniden yaşadım. Belediyemizin yapmış olduğu hizmetlerin acılışına yetişemiyoruz. Onun icin bu hizmetleri bizlere sağlayan başkanlarımıza kıymetli ekiplerine huzurlarınızda teşekkur ediyorum. Tabi en buyuk teşekkuru bize bu imkanları sağlayan, Ak Parti'mize ve onun cok kıymetli Genel Başkanı, Cumhurbaşkanımıza teşekkurlerimizi sunuyorum. Ulkemiz ve bolgemiz, butun onemli hizmetleri bizim donemimizde aldı, alıyor."
Sekmen: Palandoken Gelişiyor, Palandoken Buyuyor
Programın son konuşmacısı Buyukşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen de AK Parti'nin belediyecilik anlayışına dikkat cekerek, sosyal, fiziki ve ekonomik belediyecilikle one cıktığını kayda gecti. Başkan Sekmen, "Şunu ifade etmeliyim ki acılıştan acılışa koşuyoruz. Sabah Tekman'da İl Başkanımız, Milletvekilimiz Zehra Hanımla cok buyuk acılışları yaparak buraya geldik. Parasal olarak soylerseniz en az 400 milyonluk acılışı Tekman'da gercekleştirdik. Tekmanlılara ve şehrimize hayırlı olsun. Simdi de burada hem Buyukşehir Belediyemizin, hem Palandoken ilcemizin yaptığı guzel hizmetlerin acılışını yapıyoruz. Palandoken Belediyemizin Huseyin Avni ulaş mahallemizde hizmete sunduğu proje hakikaten takdirlik. Palandoken Belediyemize, Başkanımıza, ekibine, meclis uyelerine teşekkuru bir borc biliyorum. Marifet iltifata tabidir. Biz hizmet yapana teşekkur ve tebrik ederek şevkini artırırız. Daha cok hizmet yapmasını sağlarız. AK Parti'mizin belediyecilik anlayışı cok farklı. Bu artık tarihe gecti. Ak Parti denilince sosyal belediyecilik, fiziki belediyecilik ve bir de ekonomik belediyecilik akla geliyor. Ak Parti'den onceki donemlere bakalım. Sular akmıyor, yollardan gecilmiyordu. Turkiye'nin neresine giderseniz gidin, Bir Ak Parti oncesi, sonrası ve devamı var. Bazı şehirlerde belediye başkanları değişti. İstanbul, Ankara, Antalya. Oralara gidince Vatandaşlara sorma fırsatım oluyor. Aldığımız cevap 'Bizi yanılttılar, yanıldığımızı anladık.' oluyor. Laf soylemek başka, icraat başka. Biri icraat yapar eser yapar, biri de laf yapar bakar. Cumhur ittifakının belediye başkanları olarak iki parti el ele vererek gonul gonule vererek Ak Partimizin onculuğunde cok guzel hizmetler gercekleştiriyoruz. Cat yolu calışmalarımız bitmek uzere, yine yanında dev bir hastane, Cumhurbaşkanımıza, ekibine ne kadar teşekkur etsek azdır. Boyle bir hastane yanı başımızda hizmete giriyor. Yine ilcemizde Palandoken Belediyemiz, İl Başkanımız ve Meclis uyelerimizle birlikte bir Bilgi Evi İnşasına başlayacağız. Okuma salonundan, dershane salonuna kadar her şeyi olacak. Hemen yanında bir okulumuz var. Bu okulumuz da yeni hale geldi. İşte Palandoken Belediyemiz ve Buyukşehir Belediyemizin hizmeti de burada. Yine hemen bu bolge civarında bulunan camimizin calışmalarını da palandoken belediyemizle beraber surduruyoruz. Cok onemli bir cadde acacağız onun da calışmaları devam ediyor. Yoncalık'ı E 80 uzerinden Palandoken'e bağlıyoruz. Belediye Başkanımızın ricasıydı, bizler de hemen 'yapalım' dedik ve yapıyoruz. Vatandaşlarımıza hayırlı olsun. Bu vesileyle bu calışmalarda emeği gecen herkese teşekkur ediyorum" ifadelerine yer verdi.
Muhtar Kacmaz Plaket Takdim Etti, Vatandaşlar Sevgi Gosterisinde Bulundu
Acılış konuşmalarının ardından Huseyin Avni Ulaş Mahallesi Muhtarı Murat Kacmaz, Buyukşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen ve Palandoken Belediye Başkanı Muhammet Sunar'a teşekkur plaketi takdim etti. Daha sonra kurdele kesimi gercekleşerek cadde vatandaşın hizmetine sunuldu.
Ote yandan alanda bulunan vatandaşlar da programın hemen akabinde Palandoken Belediye Başkanı Muhammet Sunar'ın etrafında toplanarak teşekkurlerini ifade ettiler. Başkan Sunar'la oz cekim yapan gencler ve cocuklar, renkli goruntuler oluşturdu, Başkan Muhammet Sunar da gosterilen ilgiye layık hizmetlerde bulunmanın gayretinde olacaklarının altını cizdi. Başkan Sunar alanda bulunan cocuklara maske ve oyuncak dağıtarak, gonullerine dokundu. - ERZURUM
Kaynak: İhlas Haber Ajansı