Denizli'nin Merkezefendi ilcesinde internetten yemek siparişi veren universite oğrencisi, kuryenin mesajla kendisini taciz ettiğini iddia etti. Yaşadığı olayı sosyal medya hesabında da paylaşan genc, suc duyurusunda bulundu.
Merkezefendi ilcesinde yaşayan 25 yaşındaki universite oğrencisi B.M., internet uzerinden bir restorandan yemek siparişi verdi. Siparişi getiren kuryenin adresi bulamayınca mesaj attığı genc, kuryeye cep telefonu uzerinden adresini gonderdi. Adrese ulaşan yemek kuryecisi, universite oğrencine siparişi teslim etti.
[h=3]"SEN GEY MİSİN?"[/h]İddiaya gore siparişin uzerinden 3 saat gectikten sonra B.M.'ye kuryeden bir mesaj geldi. Cep telefonuna gelen "Selam, sen gey misin?" şeklindeki mesajla genc bir anda şaşkına dondu. Olayı sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla duyuran B.M., "Siparişimden 3 saat sonra alakasız bir zamanda, 'Selam, sen gey misin?' şeklinde bir mesaj atarak cinsel tacizde bulundu. Bu kabul edilebilecek, hafife alınacak, geciştirilecek bir durum değil. Mesajın ardından sipariş verdiğim işletmeyi arayarak olayı anlattım ve kendilerini mahkemeye vereceğimi soyledim. Şikayetci olacağımı belirttiğimde ise kurye mesaj atarak ozur diledi" diyerek kızgınlığını dile getirdi.
[h=3]"SİPARİŞ GOTURDUM KİŞİYE SULANMAM"[/h]Kurye, gencin şikayetci olmaması icin gonderdiği mesajlarda ise, "Bugun ne oldu anlamadım, kusura bakmayın. Annemle birlikte calışıyorum yani ozur dilerim kardeşim, ben sipariş goturduğum kişiye asla sulanmam. Allah yukarıda şahittir, kardeşim kusura bakma ozur dilerim. Hatamızı telafi ederiz kardeşim, kusura bakma. Biz daha yeniyiz, ne olur bizi şikayet etmeyin kardeşim" ifadelerine yer verdi.
Yaşadığı olayın şokunu uzerinden atamayan genc, Denizli İl Emniyet Mudurluğune bağlı karakola giderek mesajları gonderen kuryeden ve işletmeden şikayetci oldu.
Kaynak: İhlas Haber Ajansı