Uluslararası Asılsız Ermeni İddialarıyla Mucadele Derneği (ASİMDER) Genel Başkanı Goksel Gulbey, Iğdır Ulku Ocakları Başkanı Mutluhan Kaşkar'ı makamında ziyaret etti.
Ermenistan'ın teroru destekleyen bir terorist ulke olduğunu belirten ASİMDER Genel Başkanı Goksel Gulbey, "Azerbaycan ordusu Ermenistan tarafından işgal edilen Dağlık Karabağ topraklarında başlattığı savaşta sonuna kadar haklıdır. Bizlerde Turk Diaspora teşkilatları olarak da bu haklı davasında sonuna kadar Azerbaycan ve ordusunun yanındayız. Turk milliyetciliğinin temsilcisi konumunda bulunan Ulku Ocakları Genel Merkezinin şehrimizdeki temsilcisi sizlerin olmasından dolayı 'Tek Millet İki Devlet' dediğimiz kardeş Azerbaycan'a destek konusunda şahsınız ve teşkilatınızdan yardım istemekteyiz. Hep birlikte hem Turkiye Hem de Azerbaycan'a karşı kara propaganda kampanyası yuruten Ermenistan ve Ermeni Diasporasına karşı ancak el ele verirsek ustesinden gelebiliriz. Azerbaycanlı sivil kardeşlerimize uzun menzilli fuzelerle saldırmak teror ve katliamdır. Dunya bu katliama sessiz kalarak cifte standartlı davranmıştır" dedi.
Iğdır Ulku Ocakları İl Başkanı Mutluhan Kaşkar ise, "ASİMDER'i yıllardır hem basından hem de sosyal medya uzerinden takip etmekteyim. Oncelikle sizi ve teşkilatınızı milli politikamız olan sozde Ermeni soykırım ve işgal edilmiş Azerbaycan Dağlık Karabağ bağımsızlık konusunda vermiş olduğunuz siper hane calışmalardan dolayı tebrik ve teşekkur ederim. Bizler Turk milliyetcisi olan teşkilatlar ve genel merkezimiz Azerbaycan sevdasıyla hep yanıp tutuşmuşuzdur. Sozde ermeni soykırımı ve işgal edilmiş Dağlık Karabağ toprakları icin yapacağınız tum faaliyetlere genel merkezimizin vereceği izin dahilinde sonuna kadar yanınızdayız. Buradan da tum Iğdırlı iş insanlarımıza sesleniyorum maddi destek vererek şehrimizi Turk ve Azerbaycan bayraklarıyla donatalım diye sesleniyorum. Yapmış olduğunuz bu nazik ziyaretten dolayı şahsım ve teşkilatım adına teşekkur ederim" şeklinde konuştu.
Ziyaretin sonunda ASİMDER Genel Başkanı Goksel Gulbey, Iğdır Ulku Ocakları İl Başkanı Mutluhan Kaşkar'a teşkilat binasından asılması icin Azerbaycan bayrağı hediye etti. - IĞDIR
Kaynak: İhlas Haber Ajansı