KARTAL'da bir otomobilin 2 farını yaklaşık 20 saniye icerisinde soken hırsızlar kayıplara karıştı.Olay, Petroliş Mahallesi'nde saat 17.40 sıralarında meydana geldi. İddiaya gore, Ozgur Doğrusoz evinin bulunduğu sokağa arabasını park etti ve evine girdi. Doğrusoz arabasını park ettikten kısa bir sure sonra aracın yanına bir başka otomobil yanaştı. Otomobilden yuzleri maskeli 2 kişi inerek Doğrusoz'un arabasının yanına geldi. Aracın farlarını yaklaşık 20 saniyede soken 2 kişi bindikleri aracla ortadan kayboldu. O hırsızlık anları sokak uzerinde bulunan bir binanın guvenlik kamerasına yansıdı. Aynı sokak uzerinde 4 ay once benzer bir far hırsızlığının da olduğu oğrenildi. Polis ekipleri guvenlik kameralarını incelemesin ardından tespit edilen hırsızları yakalamak icin calışma başlattı.
FARLARIN PİYASA DEĞERİ 3 BİN LİRA
Ozgur Doğrusoz, "Olay 17.40 sıralarında oldu. Ben o saatte işteydim. Eşim bana haber verdi. Gozlem icin bir iki defa gecmişler. Karşı apartmanın guvenlik kamerasından gorduk. Polis geldi inceleme yaptı. Ardından Olay Yeri İnceleme ekipleri geldi. Bordo arac geliyor ve icinden 2 kişi iniyor. Birisi bir farı diğeri diğer farı sokuyor. Birisi 20 saniyede sokemiyor diğeri 10 saniyede sokup yardım ediyor. Sokakta gorenler olmuş, bağırmışlar ama durmamışlar" dedi.
Aynı sokakta daha once de benzer olayın gercekleştiğini belirten Doğrusoz, "Arkadaşım beni uyarmıştı. Bizim arabalara boyle bir durum olduğunu biliyordum. Normalde otoparka koyuyordum arabamı ancak birkac gunluğune cıkarmıştım. Dalgınlığıma gelmiş. Farların cıkma değeri 2 bin 500 lira ile 3 bin lira arasında değişiyor" şeklinde konuştu.

- İstanbulKaynak: Demiroren Haber Ajansı / İlkay Dikici