BB Erzurumspor sahasında karşılaştığı Galatasaray'a 2-1 mağlup oldu. BB Erzurumspor Teknik Direktoru Mehmet Ozdilek, mucadele sonrası yaptığı acıklamada, "3 haftadır oynamamanın sıkıntısını bugun cok ciddi bir şekilde hissettik" dedi.
Super Lig'in 6. haftasında Kazım Karabekir Stadyumu'nda oynanan macta Galatasaray, BB Erzurumspor'u 2-1 mağlup etti. Mucadelenin ardından acıklamalarda bulunan BB Erzurumspor Teknik Direktoru Mehmet Ozdilek, "Beklentilerin cok altında kaldık, oyun icine cok mudahil olamadık. Ritim olarak sıkıntı yaşayacağımızı tahmin ediyordum ama bu kadar takımın geneline yansıyacağını tahmin etmiyordum. Bu tur musabakalarda 8-9 tane oyuncunuzun iyi oynaması lazım. Maalesef bu sayıya ulaşamadık bu olayın bir tarafı. İkinci tarafı hakem tarafı, biz kotu oynadığımızı kabul ediyoruz. Galatasaray takımını da tebrik ediyoruz. Ama oyun 0-0 iken golun başlangıcı faul değil ise bana Arda hocam anlatsın. Arda hocam da gormediyse VAR denilen bir şey var. Bu faul olmazsa daha nasıl faul olabilir bana anlatırlarsa sevinirim. 35-40 yıldır bu camianın icerisindeyim. Attığımız penaltıda da VAR olmasa penaltı da gitti. Hata olacak ama bu kadar bariz hata olunca niyetler başka tarafa mı gidiyor diye duşunuyorsunuz. Biz kendi icimizde kotu oynadığımızı kabul ediyoruz. Biz oyunla duşelim, hakemin vereceği ters kararla duşmeyelim. Boyle kazanacaksak kazanmayalım. Oyun icerisinde orta hakem faul diyor, VAR'da ki yok diyor. Galatasaray'ı tebrik ediyoruz. 3 haftadır oynamamanın sıkıntısını bugun cok ciddi bir şekilde hissettik. Ama lig cok uzun bir maraton bunun altından kalkarız" şeklinde konuştu.
(Ozge Bozo/İHA)
Kaynak: İhlas Haber Ajansı