İstanbul Buyukşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve danışmanının koronavirus testleri pozitif cıktı. İmamoğlu'nun testinin pozitif cıkması uzerine gozler yakın calışma arkadaşları ve ailesine cevrilmişti. Bu konuya ilişkin İBB Sozcusu Murat Ongun Twitter hesabından acıklama yaptı.
[h=3]AİLESİNİN TESTİ NEGATİF CIKTI[/h]Ongun herkesin testlerinin negatif cıktığını belirterek, "İBB Başkanımız Ekrem İmamoğlu'nun ailesinin ve yakın calışma arkadaşlarının Kovid-19 testleri negatif cıkmıştır. Kamuoyunun bilgisine sunarız" dedi.
[h=3]İMAMOĞLU: 38 DERECE ATEŞLE HASTANEYE GİTTİM[/h]İstanbul Buyukşehir Belediyesi Başkanı Ekrem İmamoğlu, koronavirus test sonucunun pozitif cıkmasının ardından hastaneden yayınladığı video ile sağlık durumunu paylaştı. İmamoğlu, dun gece 38 derece ateşle hastaneye gittiğini ve test sonucunun negatif cıktığını soyledi.

[h=3]"EN SON CARŞAMBA GUNU TEST YAPTIRDIM"[/h]İBB Başkanı, "Sıklıkla test olan birisiyim. En son carşamba gunu test olmuştum sonuc negatif cıkmıştı. Ama dun akşam saat 21:00 sıralarında ateşim yukseldi ve 38 dereceyle hastaneye gelince dun akşamı hastanede gecirdim" dedi.
[h=3]"HAYIRLISIYLA SAĞLIMIZA KAVUŞACAĞIZ"[/h]İmamoğlu, bugun itibariyle testin pozitif olduğu yonunde rapor oluşturulduğunu aktardı ve "Şu an aslında iyiyim. Ateşim fena değil, surec devam ediyor. Tıbbi anlamda negatif olarak yorumlayacağımız bir şey gozukmuyor. İnşallah hayırlısıyla sağlımıza kavuşacağız" ifadelerini kullandı.
[h=3]"HERKESİN DUYARLILIK GOSTERMESİ ŞART"[/h]Vatandaşlara uyarıda bulunan İmamoğlu, "Teması mumkun olduğunca azaltalım, herkesin bu anlamda duyarlılık gostermesi şarttır. En buyuk dileğim bu. Hepinizi cok seviyorum, İstanbul'da her şey cok guzel olmaya devam edecek" şeklinde konuştu.