Yuksel KOC/ İstanbul DHA CEKMEKOY'de 19 Ekim tarihinde geciktiğini one surduğu siparişi nedeniyle kargo şirketinin kuryesini yumruklayarak olumune neden olduğu gerekcesi ile gozaltına alınan şupheli Tayfun Ş., emniyet işlemlerinin ardından soruşturmayı yuruten İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı'na sevk edildi.
Tayfun Ş., savcılık sorgusunun ardından, "Kasten oldurme" sucundan tutuklanması talebiyle Nobetci Sulh Ceza Hakimliği'ne sevk edildi.
Mahkemedeki sorgusunda kız arkadaşına iki adet ayakkabı sipariş ettiğini, siparişin geciktiğini soyleyen Tayfun Ş., "Telefonla konuştuk adresin eksik olduğunu soyledi. Ben yine adresi tarif ettim bana kufurlu konuşmaya başladı. Geliyorum deyip yanına gittim. Telefonda konuştuğumuz şahıs yanıma geldi. Agresif davrandı, beni itekledi. Kimlik bilgilerimi yazarken elimi birkac defa itekledi. Refleks olarak bende elimle bir tane vurdum. O da geri cekilince ayağı bir yere takıldı ve duştu. Yardım etmek icin kendisine yaklaştım. Kargo şoforu sara hastası olduğunu soyleyince alıp hastaneye goturdum" dedi.
TUTUKLANDI
Mahkeme Tayfun Ş.'yi, "Kasten oldurmeo sucundan tutuklanmasına karar verdi.
Kaynak: Demiroren Haber Ajansı / Yuksel KOC