İstanbul Buyukşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun korona testinin pozitif cıkması sonrasında, Aydın'dan da "Gecmiş olsun" mesajları gelmeye devam ediyor. Hastanede tedavi surecinin başladığı ve sağlık durumunun iyi olduğu oğrenilen İmamoğlu icin Aydın siyasetinden de temenni mesajları gelmeye başladı.
İmamoğlu'nun korona testi sonucunun pozitif cıktığını uzuntuyle oğrendiği ifade ederek, gecmiş olsun dileklerini ileten Aydın Buyukşehir Belediye Başkanı Ozlem Cercioğlu; "İstanbul Buyukşehir Belediye Başkanımız Ekrem İmamoğlu'nun Covid-19 testinin pozitif cıktığı haberini uzuntuyle oğrendim. En kısa surede sağlığına kavuşması temennisiyle, gecmiş olsun dileklerimi iletiyorum" dedi.
Ekrem İmamoğlu ile birlikte cektirdikleri bir fotoğrafı paylaşarak "Gecmiş olsun" dileklerinde bulunan Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay ise paylaşımında "Covid-19 testi pozitif cıkan İstanbul Buyukşehir Belediye Başkanımız Ekrem İmamoğlu'na acil şifalar diliyorum. Başkanımızın bu mucadeleden de başarıyla ayrılacağına inanıyorum" ifadelerine yer verdi.
İmamoğlu icin bir mesaj da Kuşadası Belediye Başkanı Omer Gunel'den geldi. Başkan İmamoğlu'nun en kısa surede sağlığına kavuşma temennisinde bulunan Başkan Gunel de, paylaşımında "İstanbul Buyukşehir Belediye Başkanımız Ekrem İmamoğlu'nun Covid-19 testinin pozitif cıkması hepimizi uzdu. Başkanımıza gecmiş olsun dileklerimi iletiyor, en kısa surede sağlığına kavuşmasını temenni ediyorum" ifadelerine yer verdi. - AYDIN
Kaynak: İhlas Haber Ajansı