Aydın'ın Nazilli ilcesinde karayoluna duşen karton kutunun neden olduğu trafik kazasında iki minibusun carpışması sonucu bir kişi yaralandı.
Edinilen bilgiye gore olay bu akşam saat 18.30 sıralarında Nazilli-Denizli karayolu uzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye gore, Nazilli istikametine seyir halindeki Kuyucak Birliğe bağlı Huseyin Karahan idaresindeki 09 M 7256 plakalı yolcu minibusu ile aynı yonde seyir halinde bulunan 09 ABV 7256 plakalı demiryolu işcilerini taşıyan ozel servis minibusu carpıştı. İddiaya gore Huseyin Karahan, onune bir anda cıkan buyuk karton kutuya carpmamak icin ani fren yaptığını ve arkadan gelen minibusun ise kendisine carptığını ifade etti. Kazada yolcu minibusunde bulunan henuz ismi oğrenilemeyen genc bir kadın yolcu yaralanırken her iki aracta bulunan 18 yolcudan başka yaralanan olmadığı oğrenildi. 112 sağlık ekipleri ile birlikte kaza yerine trafik ekipleri sevk edildi. Minibuste bulunan yaralı kadın 112 sağlık ekiplerinin uzun uğraşları sonucu sedyeyle aractan cıkartılarak ambulans ile Nazilli Devlet Hastanesine kaldırıldı.
Yaralının sağlık durumunun iyi olduğu oğrenilirken yolcu minibusu surucusu Huseyin Karahan kazaya yoldaki karton kutunun neden olduğunu ifade etti. Karahan, "Ben şeridimde seyir halindeyken karanlıkta aniden onume karton kutu cıktı. Carpmamak icin fren yaptım. Arkadan gelen diğer minibus bana carptı. Carpmanın şiddetiyle savrulduk. Allaha şukur bir facia yaşamadık. Bende yolcu azdı. Allah korudu bizi" dedi.
Kazaya neden olan boş karton kutu etraftaki vatandaşlar tarafından yolda alınarak karayolu kenarına goturulerek bırakıldı.
Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor. - AYDIN
Kaynak: İhlas Haber Ajansı