Kadın dergisi 'Essence' son sayısında kız arkadaşların guveninizi sarsabileceği durumları okuyucusuyla paylaştı.
Cok sevdiği erkek arkadaşından ayrılan kadın icini dokmek icin soluğu kız arkadaşlarının yanında alır. Eşle yapılan kotu bir tartışmanın acı tadı kız arkadaşlarla icilen kahvede erir gider."Essence" dergisi editorleri en yakınınız olarak gorduğunuz arkadaşınıza bazen de guvenmemeniz gerektiğini hatırlatarak onun guveninizi sarsabileceği durumları irdeledi:
DEDİKODUYA MEYİLLİ
"Biliyorum bana kimseye soyleme dedin ama ona soylemek zorunda kaldım cunku..." Bu cumle size tanıdık geldi mi? Sizin bir sırrınızı sebep her ne olursa olsun sizin arkadaşınız olmayan biriyle paylaşan kız arkadaşa sakın guvenmeyin. Ozel hayatınız arkadaşınızla onun arkadaşları arasında dedikodu konusu oluyorsa bu durumda ters giden birşeyler var demektir.
ERKEK ARKADAŞINIZLA YAKINLIĞI ABARTTI
Bu kadınlar arasında yazılı olmayan bir anlaşma gibidir. Erkek arkadaşınız her ne olursa olsun kız arkadaşınızın hedef kitlesi icine giremez. Arkadaşınız sevdiğiniz insanla yakınlık limitini aşıyorsa dostluğunuz icin tehlike canları calıyor demektir.
MUTLULULUĞUNUZU PAYLAŞMIYOR
Dostlar sadece kotu gun icin yanınızda olmamalı. En keyifli gecenizde sizinle eğlenebilmeli, başarılarınızı sizinle kutlayabilmelidir. Sizin mutlu olduğunuz anlarda enerjisi surekli duşukse ve sizi de bu sıkıntının icine surukluyorsa onun dostluğunu sorgulama zamanı gelmiştir.
SOZLERİYLE KALBİNİZİ KIRIYOR
İyi dostlar konuşurken birbirilerine, icinde sevginin ceşitli anlamlarının gectiği olumlu sozcuklerle hitap ederler. Arkadaşınız sizinle konuşurken sık sık kaba sozcukler kullanıyorsa bilincaltını su yuzune cıkarıyor demektir. En iyisi uzak durmak.
OZEL EŞYALARINIZA FAZLASIYLA DUŞKUN
İyi arkadaşlar elbette ki kıyafetlerini, makyaj malzemelerini hatta ozel gunlerde mucevherlerini bile paylaşabilirler. Fakat bunun da bir sınırı olmalı. Ondan birşey saklamamak uğruna Facebook şifrenizi veriyor sizin yerinize mesajlarınızı okumasına izin veriyorsunuz. Bu bir sure sonra kız arkadaşınız icin bir alışkanlık oluyorsa o zaman ister istemez aklınıza "Aradığı bir şey mi var?" sorusu gelecektir.