Merhaba değerli Türk Hack Team üyeleri. Bu konumda sizlere bir öneceki konumun devamını getireceğim. Devamı istendi bende hemen açayım dedim. Bu sefer farklı bir şey yapacağız aşşağıda belirteceğim. Konuyu okumanızı istiyorum çünkü :D . Konumuza geçelim. Sorularınız olursa çekinmeden sorabilirsiniz.

Konu İçerikleri;

Eklemek İstediklerim

İşlemlerimiz
Resimli Özgün anlatım

Eklemek İstediklerim

Şimdi arkadaşlar bir önceki konumuzda trojan ile resmi birleştirdik ama şöyle bir sorun var. Bu yaptığımız işlemde ikon değişmedi ve trojanımız hedef bilgisayara gidince ikon dediğimiz yani logo diyelim eğer anlamadıysanız exe logosu olarak kaldı ve çok berbat itici bir görüntü oldu. Şimdi bu konuda bunun üstesinden geleceğiz ve artık karşıya attığımızda trojanımız resim olarak gözükecek. Ama ismi yine exe şeklinde gözükecek. Bunu da karakter olayı ile halledeceğiz bir diğer konum da gelecek bu konu hakkında. Şimdi işlemlerimize geçebiliriz.

İşlemlerimiz

Hatırlarsanız FakeİmageExploiter adlı bir program kullanıyorduk. Neyse ondan önce tarayıcınızı açın ve şöyle yazın.

https://convertio.co/jpg-ico/

Bu adrese gidin. Daha sonra jpg resminizi seçin.

Choose Fİles seçeneğine basıp jpg uzantılı resminizi seçin ve Convert diyin ve Upload edin. Bİttikten sonradownloads yaparak masaüstünüzeikon u indirin. Şimdi terminali açın kısa bir anlatım olacak uzun işlemler yapmayacağız.

Kod:
cd Downloads

Ben aracı buraya kurdum. Siz nereye kurduysanız o dizine cd komutu ile geçiş yapın.

Kod:
cd FakeImageExploiter/

Kod:
bash FakeImageExploiter.sh

Önce cd ile uzantımıza geçiş yaptık dosyaya yani. Sonra bash komutu ile bunu çalıştırıyoruz şuanda. Enter a basın arkadaşlar. Aracımız çalışmaya başlayacaktır.

Burdan yes diyorsunuz ve devam ediyorsunuz. Bizim için apache2 servisini ve matasploit i başlatacak. Bunun için makine şifrenizi girin. Daha sonrasında;

Burdan trojanı seçiyoruz. Sonrasında resmi seçiyoruz ve sonrasında çıkan yer esas olay burda işte.

Burdan en altdaki seçeneği seçiyoruz. Ve indirmiş olduğumuz .ico dosyasını seçip enter basıyoruz. Sonra isim istiyor bizden oluşturacağı trojane. İsim girin bir tane. Trojanı oluşturuyor ve bizim için dinlemeye de alıyor. Ondan önce ıp ve portunuzu isteyecek. Bunları girin önceki konumda anlattım Konuma profilimden bakabilirsiniz.

Burdan işaretlemiş olduğum seçeneği seçin ve devam edin. Trojanı oluşturacak. Trojanı bu dizine oluşturacak;

/home/kali/Downloads/FakeImageExploiter/output/test1.jpg.exe\033[0m

Sizde aynı olmayabilir. Bende username kali çünkü o yuzden. Neyse bu dizine gidelim bakalım oluşturmuş mu?

Gördüğünüz gibi oluşmuş. Şİmdi bunu hedef e attığınızda resim olarak gözükecek logosu ama exe ibaresi orda duracak bunu da değiştirmeyi bi sonraki konumda göreceksiniz. İyi forumlar...