Cevresinde birazcık huysuzca bir kadın olarak tanınan zat-ı alimin maalesef; bir erkekte sevmediğim, gozume batan, kadınları rahatsız eden milyonlarca ozellik bulabilmek gibi gereksiz bir yeteneği var. Ya da bu yeteneğe lanet mi demeliyiz emin değilim?

Ne yaparsa yapsın bana yaranamayan, ısınmak icin kendimi paralayıp ışık hızında soğuduğum adamlarla dolu; romantik olmasını istediğim ama erkekler acısından dipsiz bir mağara gibi karanlık olan gecmişim. Ama bu erkeklerin iclerinde bazı tipler var ki, değil bana, hicbir kadına bile ağzıyla kuş tutsa yaranamayacak turlerden onlar. Kadınlara dev hizmet; goruldu mu kacılacak, arkaya bakmadan koşarak uzaklaşılacak adam tipleri huzurlarınızda: Uzun suredir ilişkisi olmamış erkek: Beni en cok rahatsız eden erkek turu bu. Bir erkeğin niye uzun suredir sevgilisi olmaz? Acaba sorunu ne? Ne yapıyor da cevresinde hic kadın bulunmuyor. Hic bir kadını mı beğenmiyor yoksa hicbir kadın mı onu beğenmiyor? Hicbir kadın onu beğenmiyorsa ben neyini beğendim bu adamın? Annesine aşırı duşkun erkek: Aile bir kadın icin hayattaki en onemli şeylerden biridir ve karşımdaki erkeğin de ailesine aynı değeri vermesini beklerim ki biz ilerde aile olursak bana da değer versin. Amaaa annesinin ağzının icine bakan erkek de pek itici arkadaş! Otuz yaşına geldiği halde tişortunu, donunu annesi alan adamlar yaşıyor memlekette. Gak dese annesine koşan, annesi ve onun fikri olmadan adım atmayan erkek modelinden de acilen kacmalı. Adam daha don bile alamıyor kıcına, senin sorumluluğunu nasıl alacak, kavga etseniz annesine sorar. Hemen kac. Kız kankası olan erkek: Kadın ve erkeğin asla arkadaş olamayacağı gerceği bir yana, bu "kankalı erkek" beni en illet eden erkek cunku bu gerceğe rağmen ortada bir başka kadın var. Bu ikisi sozde "arkadaş"lar ama nasıl bir arkadaşlıksa bu; sevgilin senden daha fazla onunla goruşur. En ufak kavgada ona koşar, teselli arar. Sanki bu ilişkide kankası değil de sen ucuncu kişi gibi olursun. Zaten ne yaparsan yap, araları da asla bozulmayacak ve kotu olan hep sen olacaksın. Bir de paranoya yapacaksın; "Acaba alkol aldıklarında sevişmek istiyorlar mı, acaba gizli sevgililer mi" diye diye delireceksin. O yuzden en başından eyvallah deyip yol almak en iyisi. Alkole dayanıksız erkek: Aslında bu erkekler de ceşit ceşit, cok icerim diye hava atıp, daha ikinci dubleden sonra dunyayı kurtaran modelleri de var, masadan sarhoş olup kalkmayanı da, her şekilde sarhoş erkek itici, ağzından ejdarha alevi gibi sarımsaklı haydari ve rakı kokusu gelen bir erkek hicbir kadına cekici gelmez, ne yatakta, ne sokakta. Hele kendini ispat icin alkol alan erkek busbutun cekilmez oluyor, alkolu damara yiyince icindeki sacma sapan adam ozgur kalıyor ve size hayatı zindan ediyor sacma sapan konuşmalarıyla. Bu tip erkeklerden kacmayın, kafasına kalın bir sopa ile vurun, o bayılsın, siz yuruyerek uzaklaşın.

ALINTIDIR.