Anne sutunu arttırma yolları

Annelerin sutlerini artırmak icin tahin helvası, dut, beyaz uzum ve incir tuketip bol su icmeleri gerekir.

İncir, anne sutu artmasını sağlar. Kış donemlerine girerken vucudun direncini artırıp rahatsızlıklara karşı yuksek oranda direnc savunma sağlar.

Beyaz dut / dut kurusu, anne sutu artırır. Kansızlığa iyi gelirken aynı zamanda vucudunuzu kuvvetlendirir. Oral bolgeler, bademcik iltihabı, boğaz iltihabı, diş eti rahatsızlıkları, soğuk algınlığı ve oksuruk gibi hastalıklar icin cok faydalıdır. Ateş duşurucu etkiye sahiptir. Karaciğer icin gerekli kuvveti sağlar. Sindirim sistemi ve boşaltım sistemi icin faydalıdır. Hazmı kolaylaştırıcı etkisi vardır.

Beyaz uzum, Yeni anneler icin sut artıran ozelliktedir. Kalp damar hastalıkları icin etkilidir ve daha once kalp damar rahatsızlığı gecirenler icin cok faydalıdır. Ritim bozukluğu icin onerilir ve ritim bozukluğu rahatsızlığını onler.

Tahin helvası, anne sutu artmasını sağlar. balgam soker, sac dokulmesi sorununu ortadan kaldırır, sedef hastalığı, egzama gibi rahatsızlıklara iyi gelir. Balık yediğiniz oğunlerde tukettiğiniz zaman rahatlatıcı etki gosterir.

Dereotu, anne sutu artırmak icin tuketmeliniz gereken şifalı bitkiler grubundadır.