Merhaba arkadaşlar stressthem.to bize farklı farklı ülkelerden sunucular veriyor ve bu sunucular ile ücretsiz bir ddos saldırısı yapmamıza olanak sağlıyor. Ben bir yöntem buldum bug sayılmaz ama eğer çok sunucu alırsak botnet etkisi görür. Şimdi konuyu anlatıma geçelim;
Öncelikle buradan siteye gidip kayıt oluyoruz https://www.stressthem.to/ temp mail kullanın ve kayıt olduktan sonra hesap ve şifresini notepada kayıt edin. şimdi bir adet sunucumuz oldu 5 dakika boyunca 1GB boyutunda saldırı atabiliyoruz şimdi geldik asıl kısıma;
farklı farklı tarayıcılardan ve her tarayıcının gizli sekmesiyle beraber ikişer bölüm oluyor şöyleki her bölümden kayıt olalım temp mail ile ve hesapları kayıt edelim mesela ben opera, yandex, chrome, microsoft, bing ve yahoodan kayıt oldum temp mail ile toplam kaç oldu her biri iki dersek 12 adet sunucumuz oldu hepsinden (bu arada aynı ip vuramıyoruz) saldırı yapalım hedef sunucuları çok etkili bir şekilde vurabiliriz. aynı zamanda saldırımız parsucuremapdan gözüküyor. mesela ben dün aynı bu yöntemle yunan serverlarını vurdum 12 tane farklı konumlardan ışıklar çıkıp yunanistana gitti kısaca saldırımız başarılı oldu.
ancak şunu söyleyeyim bazen site sahipleri fake hesapları tespit edip silebiliyor gmail açarak alabilirsiniz. son olarak bilmiyorum size mantıklı geldi mi ama gerçekten işe yarar bir yöntem işe yaramasa konu açmazdım :)

bir sürü hesap açtınız fakat hedef ip yok o zaman alın size yunan IP leri hepsi yunan merkezi konumlu
Kod:
185.168.39.1
185.168.39.2
185.168.39.3
185.168.39.4
185.168.39.5
185.168.39.6
185.168.39.7
185.168.39.8
185.168.39.9
yada kendiniz böyle başka hedef ülkelere toplu saldırı yapabilirsiniz hiçbir şekilde para vermiyorsunuz bedava deneyin bu yöntem kaçmaz sorularınızı yada düşüncelerinizi yoruma yazmayı unutmayın iyi forumlar :)