Bu bir kural değil ama başlayan her guzel şeyin bir gun bitme ihtimali var. Diyelim ki buyuk bir aşkla başlayan ilişkiniz, gun geldi ve istemediğiniz halde şartlar oyle gerektirdiği icin bitiverdi. Sizi ne teselli eder? Elbette şarkılar...

Halil Sezai Paracıkoğlu - İsyan

Ayrılığa isyan etmekten mi soz etmiştik? İşte, bu şarkı adı ustunde, sizin yerinize haykırıyor isyanınızı... Halil Sezai'den İsyan şarkısını dinlemek icin tıklayın.

Sezen Aksu - Kurşuni Renkler
Sezen Aksu'nun pek cok şarkısıyla teselli bulmak mumkun. Ama bu şarkı ayrılık hislerine nasıl da tercuman oluyor... Nasıl da ayrılığı kabullenemeyişi anlatıyor...Sezen Aksu'nun Kurşuni Renkler şarkını dinlemek icin tıklayın.

Goksel - Acıyor
Goksel'in son albumundeki bu şarkı adeta ortalığı kasıp kavurdu. Demek ki ayrılık acısı ceken pek cok kişi varmış... Ayrılık gercekten de kalbi fazlasıyla acıtıyor.Goksel'in Acıyor şarkısını dinlemek icin tıklayın.

Ezginin Gunluğu - Ayrılık Treni
İnsanın icine işleyen muziğiyle Ezginin Gunluğu her duyguya tercuman olabiliyor. Bu şarkı da "Bu ne tatlı bir belaymış, bırakmadı yakamı" diye isyan ediyor aşka. Ezginin Gunluğu'nun Ayrılık Treni şarkısını dinlemek icin tıklayın.

Şebnem Ferah - Hoşcakal
İsyankar muziğini isyankar sozlerle tamamlayan Şebnem Ferah, sevgiliye vedayı en guzel bu şarkıyla anlatıyor. Şebnem Ferah'ın Hoşcakal şarkısını dinlemek icin tıklayın.

Yaşar - Beni Koyup Gitme
Duygusal şarkıların yaratıcısı Yaşar, buğulu sesiyle giden sevgilinin ardından ne guzel "gitme" diye sesleniyor... Yaşar'ın Beni Koyup Gitme şarkısını dinlemek icin tıklayın.

Vedat Sakman - Ayrılık da Sevdaya Dahil
Severken ayrılmanın, ayrılıp da unutmamanın notaya dokulmuş hali... Ayrılık da sevdaya dahil, cunku ayrılanlar hala sevgili...Vedat Sakman'ın Ayrılık da Sevdaya Dahil şarkısını dinlemek icin tıklayın.

Leman Sam - Ayrılığa Dayanamam
"Hep bir şeyi unutmuş gibi / Gulu dalda kurutmuş gibi / Yeni yetme cocukmuş gibi / Oyle gezerim / Ayrılığa dayanamam" sozleriyle ayrılığın bir aşığa ne kadar ağır geldiği duygusuna tercuman oluyor bu şarkı.Leman Sam'ın Ayrılığa Dayanamam şarkısını dinlemek icin tıklayın.

Bulent Ortacgil - Kimseye Anlatmadım
Bulent Ortacgil ve Zuhal Olcay'ın bu dueti, sevgiliye haykıran harika bir ic dokme şarkısı... Bulent Ortacgil ve Zuhal Olcay'ın Kimseye Anlatmadım şarkısını dinlemek icin tıklayın.

Teoman - Bana Oyle Bakma
Hayata isyan eden iki sevgilinin şarkısı bu. "İkimize karşı bu dunya, bizi anlamayacaklar" diyorlar... Teoman'ın Bana Oyle Bakma şarkısını dinlemek icintıklayın.

Emek urunudur, saygılarımla...