Activision, son donemlerin en populer oyunları olan Call of Duty: Modern Warfare ve Call of Duty: Warzone icin yeni bir donem başlatıyor. Oyuncular, 3 Kasım'a kadar "The Haunting of Verdansk" isimli bir etkinliğin parcası olacaklar. Bu etkinlik kapsamında oyuncular, Teksas Testere Katliamı filminden oluşturulan yuz kaplamasının olduğu bir paket ve silahları elektrikli bir hızara ceviren bir eklentiye sahip olabilecekler.
Activision, oluşturduğu etkinlik icin dun bir tanıtım videosu yayınladı. YouTube uzerinden yayınlanan video, aslında oyuna gelecek yenilikleri gosteriyordu. Ancak geliştirici ekip, bu tanıtım videosuna bir de surpriz yumurta eklemişti. Şahin gozlu Call of Duty hayranları tarafından fark edilen surpriz yumurta, 2021 yılında vizyona girecek olan Teksas Testere Katliamı'nın yeni versiyonu ile ilişkiliydi.
Oyuncular, soz konusu tanıtım videosunda, Teksas Testere Katliamı filmi icin oluşturulmuş bir internet sitesine yonlendiriliyorlar. Bu siteye giriş yapıldığında ise Teksas Testere Katliamı filminin gerilimini hissettiren bir muzik calıyor. Ayrıca 2021 yılında vizyona girecek filme ait poster de bu internet sitesinde yer alıyor. Oyuncularsa, bu internet sitesine girdikten sonra e-posta adreslerini girerek, Call of Duty: Modern Warfare ya da Call of Duty: Warzone'da kullanabilecekleri bir kostumun kodunu alabiliyorlar.
Bu arada, Call of Duty: Modern Warfare ve Warzone'daki The Haunting of Verdansk etkinliği, oyunculara sadece kostum ve silah ekipmanı şeyler getirmiyor. Şirketin Cadılar Bayramı icin ozel oluşturduğu sezon etkinliği, oyunlara daha pek cok yenilik getirecek. Eğer siz de bir Call of Duty: Modern Warfare ya da Warzone oyuncusu iseniz burada bulunan bağlantıyı kullanarak Teksas Testere Katliamı'nın internet sitesine gidin ve ucretsiz kostumunuzun keyfini cıkarın. Ayrıca, soz konusu tanıtım videosunu hemen aşağıdan izleyebilirsiniz.
[h=2]İşte Activision'ın The Haunting of Verdansk etkinliği icin oluşturduğu tanıtım videosu[/h]