Merhaba herkese,

Scriptlerim, sitelerim, adsense bir de şimdi yurtdışında şirket açma çalışmalarım başladığı için kendi el emeği panelime ortak arıyorum. Hem iş yükümü gerçekten büyük miktarda azaltacak bu ortaklık; hem de yurtdışı için bir miktar toplu para olur ve Türkiyede ben yokken de yönetebilecek güvenebileceğimi bildiğim birinin olması gerçekten kafamı çok rahatlatır. Yapabileceğiniz en iyi yatırımlardandır sebeplerini aşağıda açıklayacağım. Burası benim ana para kaynağım aslında diğer yaptığım tüm işleri buradan kazandıklarım sayesinde yapıyorum. Öncelikle siz şuanki halinin ederine göre ortak olacaksınız, her geçen gün büyüyen bir paneldir. Yani 1 sene sonra aylık xxx.xxx ciroları gördüğünde de inşAllah bir sorun yaşamazsak ortaklığımızda; %50'si sizin olacak her zaman. Bu en büyük avantajınız, çünkü aylık xxx.xxx cirosu olan bir gelir kaynağının piyasa değeri x.xxx.xxx olur ve siz bunu şuanki değerinden sahip olmuş olacaksınız. Ortaktan istediğim iş yükümü azaltması aslında, ki emek verildiği sürece ilerisi için dediğim yerlere gelmesinde hiçbir engel olmayacaktır bunu garanti ederim. Onun dışında gider çok olmuyor, yani ben gelen paradan yatırım yapıyorum açıkcası cebimden bir şey çıkmaz, ortağım içinde öyle olur kendi isterse. PayTR her sabah 10'da bir önceki gün gelen ödemeleri banka hesabına yatırır. O gün ortak bir karar vermişsek, mesela "şurada reklam çıkalım" gibi o gün cebimize gelen paradan reklamımızı çıkarız, kalan kar'ı %50-%50 bölüşürüz gibi. Zaten hali hazırda güzel paralar kazandıran bir sistem için ilk ortaklık dışında cebinizden ekstra bir masraf çıkmayacağını garanti edebilirim.

Bunun dışında ortaklık için anlaşma imzalayabiliriz. Yasal olursa iki taraf için de daha güvenli olur, gelen her siparişe %18 kdv ile fatura kesiyorum, işimizi tamamen legal yaptığımız için hukuksal hiçbir sorun yaşanmayacaktır, fatura kesildikten sonra kalandan kar'ı %50-%50 bölüşmek olması gereken ortaklık şeklidir. Emek verildiği sürece ikimizde gelirimizi kısa süre içinde katlayarak kazanmaya devam edeceğiz, burada ise ortağımdan beklediğim ben mesela dataları kontrol ediyorum, siparişleri kontrol ediyorum diyelim; ortağımda verdiğimiz reklamı, destek taleplerini kontrol etsin. Yani iş yüküm de %50 azalsın, bu yüzden sistemi tamamen beraber kullanacağımız için ilk etapta güven benim için çok önemlidir. Tanımadığı birine kimse aylık bu kadar kazanç veren sistemini emanet edemez.

İşi zerre kadar bilmiyor olabilirsiniz bu benim için hiç sorun değil, tam tersine 0'dan her şeyi ben öğretmek isterim. Çünkü kendi sistemim ney nasıl olur, nasıl gelişir, nasıl ilerleriz, neler kontrol edilir, nasıl daha fazla kazanırız; bunların hepsini kendi sistemim üzerinden anlattığımda ortağım tamamen sistemime hakim olmuş olacak ve çok daha kolay yürütebileceğiz işleri. Para aktarımı nasıl olacak derseniz PayTR dediğim gibi her sabah 10'da parayı banka hesabına geçer, gelen ücretin dekontunu her sabah size atarım ve yarısını hesabınıza geçerim, 1 saat ya da 1 kuruş bile aksama olmaz, her şey hesaplı kitaplı şekilde tutulur ve arşivlenir.

Bu arada kesinlikle melek yatırımcı aramıyorum, asıl amacım en başta dediğim gibi iş yükümü azaltmak ve güvenebileceğim birine emanet etmektir. Ben yatırım yapayım ortak olalım işlere sen bak gibi bir şey teklif etmeyin lütfen birbirimizin zamanını çalmayalım boşuna. Çünkü benim her zamanki düşüncem; eğer bir işten 10tl kazanıyorsam ve bir ortakla çalıştığımda 50tl kazanacağımı biliyorsam, neden tek başıma daha az kazanmayı seçeyim?

Site analytics verileri:

Paranın sorunsuz yattığına dair banka hesap verileri (hafta sonu gelen siparişler pazartesi sabahı yatar):

Son eklemeler olarak aklıma gelenleri buraya yazayım, şu an gelmeyen olursa buradaya aklıma geldikçe ekleyeceğim. Ortaklık değil de tamamını satma düşüncem yok, çünkü mesela 1 ay sonra şuanki değerinden çok fazla edecek, ya da 2 ay sonra 1 ay sonraki değerinden daha fazla edecek, sürekli gelişmekte olan bir sistemi %100 olarak satmayı asla düşünemem. Bu işi bilen birisi ya da şu an güncel olarak yapan birisi bu işten ne kadar kazanacağını bilir zaten ve ortaklığa kafası yatarsa olmak ister. Bilmeyen birisi için de özelden ya da whatsapptan istediği tüm detayları verebilirim. Çünkü ortak olunacak en ince detayına kadar bilmek hem hakkınız hem de ortak olacağım kişinin %100 her şeye hakim olması benim ve sitemin de daha hızlı gelişmesi demek olduğu için bunları tek tek anlatmak benim görevimdir.

Eğer yurtdışına gidene kadar bir ortak bulamazsam ortaklık arayışım iptal olacaktır. Oradayken buradan birini bulup güvenmem ve emanet etmem imkansıza yakın olacak çünkü, anlayışınız için teşekkür ederim.
Tüm gelirlere ve giderlere %50 ortaklık için istenen fiyat olarak sadece xx.xxx teklifleri değerlendireceğim, takas, kendi sitesinde ortaklık vs herhangi başka bir teklifle gelmeyin lütfen; çünkü sistem belli, amacım belli; kazançlar belli ve ileride yapacağımız işler belli o yüzden sadece fiyat teklifi olarak iletin.
Son olarak da özür dileyerek isteyeceğim bunu, en ince ayrıntısına kadar anlatmamı ve istediğiniz tüm soruları cevaplamam için teklifinizi ödeyecebileceğinize dair kanıt istiyorum. Kusura bakmayın lütfen sadece bu işte ciddi olup bu işten benle beraber kazanmak isteyen insanlara zaman ayırmak istiyorum.

İletişim için r10 DM ya da profilimde yazan whatsappı kullanabilirsiniz.
Ortaklık arayışım ve ortak olacak kişiye de hayırlı olsun diyelim (:
Hayırlı günler.

*Edit: Başlığa ve konuya papara gelirini eklemeyi unutmuşum tam kazancın yaklaşık 1/4 ü kadar da papara geliri oluyor siz ekleyebilirsiniz.