Cinli akıllı telefon ureticisi OnePlus, en yeni amiral gemisi modeli OnePlus 8T’yi tanıttıktan yalnızca bir gun sonra yeni sınırlı uretim akıllı telefonu OnePlus 8T Cyberpunk Edition’ı duyurdu ve cihaz icin bir tanıtım videosu yayınladı.
OnePlus, en yeni sınırlı uretim modeli OnePlus 8T Cyberpunk Edition’ı duyurmakla yetindi ve ne bir resmi acıklama paylaşarak ne de tanıtım videosunda cihazın standart OnePlus 8T’den farkını ortaya koyan bir bilgi paylaşmadı.

Durust olmak gerekirse OnePlus 8T Cyberpunk Edition’ın donanım ozellikleri bakımından orijinal OnePlus 8T’den farklı olması beklenmiyor. Muhtemelen cihaz, asıl farkını dış tasarımında gosterecek ve sarı ve parlak tasarım cizgileri ile karşılaşacağımızı tahmin etmek zor değil.
Uzun zamandır ha geldi ha geliyor diye beklediğimiz ve cıkışı daha once defalarca ertelenen Cyberpunk 2077, bir son dakika ertelemesi gercekleşmediği takdirde 19 Kasım’da oyuncularla buluşacak. OnePlus ise 14 Kasım itibarıyla OnePlus 8T Cyberpunk Edition’ı on siparişe acacak.

Şimdilik OnePlus 8T Cyberpunk Edition’ın nasıl bir fiyat etiketine sahip olacağını bilmiyoruz ancak sınırlı uretim bir modelin orijinal modelden daha pahalı olacağını tahmin etmek zor değil. Bununla birlikte Cyberpunk 2077, PC icin 249 TL, PS4 icin 459 TL, Xbox One icin 468 TL fiyat etiketine sahip.
[h=2]OnePlus 8T Cyberpunk Edition tanıtım videosu[/h]