Dunyanın en buyuk cevrimici yayın servislerinden Netflix, 2018’de yayınlanan ve kısa surede hit olan The Haunting: Tepedeki Ev’in ikinci sezonunu onayladığında herkes, birinci sezonla benzer formatta, farklı olayların konu edinildiği bir yeni sezon bekliyordu.
Gectiğimiz cuma gunu (9 Ekim) yayınlanan The Haunting: Bly MalikÂnesi ise hem birkac oyuncu dışında tamamen yeni bir yapım olarak karşımıza cıkması hem de fazlasıyla etkileyici bir iceriğe sahip olmasıyla beklentilerin uzerinde bir iş ortaya koyuyor.
Birkac saat once sizlerle paylaşmış olduğumuz bir haberde The Haunting: Bly MalikÂnesi’ni izleyenlerin Flora isimli kız cocuğu karakterinin surekli tekrarladığı “perfectly splendid” (ziyadesiyle harikulade) repliğinin seyirciler uzerinde bıraktığı etkiyi aktarmıştık.
Bu haberimizde ise The Haunting: Bly MalikÂnesi’nin tum sezonunun seyirciler uzerinde bıraktığı etkiyi ele alacağız. Zira en azından Twitter kullanıcılarının yorumlarına bakacak olursak dizi, izleyenlerin uykularını kacırmaya yetiyor.
The Haunting: Bly MalikÂnesi’nin 9 bolumluk sezonunu tek oturuşta bitiren bazı Netflix aboneleri, paylaştıkları Tweetler ile dizinin etkisinden cıkamadıklarını, hatta uykularının kactığını ifade ediyorlar.
[h=2]The Haunting: Bly MalikÂnesi icin gelen Twitter yorumları[/h]
The Haunting: Bly MalikÂnesi’ni bir gunde bitirdim ve şimdi uyuyamıyorum.
Bly MalikÂnesi’ni tek oturuşta bitirdim ve şimdi yuzu olmayan kadını gormeden gozlerimi kapatamıyorum.
Evet, olanlar yuzunden uyuyamıyorum.
Butun gece The Haunting: Bly MalikÂnesi’ni izledim ve şimdi korkuyorum ve uyuyamıyorum.
Yalan soyledim. Uyuyamıyorum. Lanet olsun The Haunting: Bly MalikÂnesi.