Evet arkadaşlar ilk olarak 5 adet instagram hesabımız olmalı. Hesaplarımız yeni olmasın en az her biri 3-4 aylık olsa yeter. Şimdi yapacaklarımızı anlatıyorum:
İlk hesaptan hedef hesaba taciz ve zorbalık basıyoruz ve 15 dk bekliyoruz. (yanıt gelirse kapanmaz denemeyin gelmezse devam ediyoruz.)
İkinci hesaba geçip gene taciz ve zorbalık basıyoruz ve yine 15dk bekliyoruz.
Üçüncü hesabımızdan intihar ve kendine zarar verme olanı basıp 15 dk bekliyoruz.
Dördüncü hesabımızdan başkasını taklit ediyor + spam basıp 10dk bekliyoruz.
Beşinci hesabımızdan son olarak sadece bundan hoşlanmadım diyip bekliyoruz.
Gün içinde yada en fazla 24 saat fakat genelde 10-15 saat içerisinde kapandı bildirimi geliyor. Hedef hesap çok eski değilse ve düşük takipçili ise profil fotoğrafı olsun yada olmasın mutlaka kapanacaktır. Ancak bazen olmama ihtimali var fakat genelde kapanıyor. Okuduğunuz için teşekkürler. Sizler de deneyebilirsiniz.
İlk hesaptan hedef hesaba taciz ve zorbalık basıyoruz ve 15 dk bekliyoruz. (yanıt gelirse kapanmaz denemeyin gelmezse devam ediyoruz.)
İkinci hesaba geçip gene taciz ve zorbalık basıyoruz ve yine 15dk bekliyoruz.
Üçüncü hesabımızdan intihar ve kendine zarar verme olanı basıp 15 dk bekliyoruz.
Dördüncü hesabımızdan başkasını taklit ediyor + spam basıp 10dk bekliyoruz.
Beşinci hesabımızdan son olarak sadece bundan hoşlanmadım diyip bekliyoruz.
Gün içinde yada en fazla 24 saat fakat genelde 10-15 saat içerisinde kapandı bildirimi geliyor. Hedef hesap çok eski değilse ve düşük takipçili ise profil fotoğrafı olsun yada olmasın mutlaka kapanacaktır. Ancak bazen olmama ihtimali var fakat genelde kapanıyor. Okuduğunuz için teşekkürler. Sizler de deneyebilirsiniz.
Konuyu beğenmeyi unutmayalım. Teşekkürler.