Erkeklere sorduk; "Sevgilinizin Facebook şifresini neden istiyorsunuz?"

İnsanın aklına ilk olarak "guven" geliyor. Gercekten erkekler, kadınlara neden guvenmez ya da facebook şifrelerini niye ister. Guven olayı kişiden kişiye değişir. Partnerlerin birbirlerini cok iyi tanımaları gerekir. Birbirlerine o guveni sağlamaları lazım. Bunun en guzel yolu da zamandan gecer. Yani kişiler birbirlerini kısa veya uzun zaman icerisinde iyi etut etmeli. Yani birbirlerine guvenmeleri gerekir.

Burak Sozbir – 23 yaşında – Oğrenci – İlişkisi yok

Oncelikle facebook’taki diğer erkeklere guvenmedikleri icin olabilir. cunku kendileri de onlar gibidir. Ayrıca kız arkadaşlarına da guvenmeyebilirler. Son bir ihtimal de kendilerine guvenleri yoktur. Bir başkası onu benden alır korkusu vardır. Eee tabi unutmamak lazım bir de biz Turkuz, erkek dediğin kız arkadaşının herşeyine karışmalısın mantığı.

Cengizhan Celik – 23 yaşında – Nişanlı- Sosyal Medya Uzmanı

Kanımca bu karşılıklı bir alışveriş. Yani en azından benim icin boyle... Biraz ilişkinin şefaflığı, biraz olaylara ve durumlara vakıf olma cabası şeklinde sıralanabilir. Bir guvensizlik soz konusu değil, olamazda.
Zamandan tasarruf aslında... Onun arkadaşları ve benim arkadaşlarımın hemen hemen hepsi ortak... Ozel ve mahrem olan konuların haricinde butun konu ve muhabbetlerde ortak son tahlilde.

Umut Kal – 23 yaşında – Oğrenci - İlişkisi var

Ben şu zamana kadar hic istemedim ama bence nedeni şu; Karsi tarafa guvenmemenin yani sıra kendine guvenmeyen erkekler belli bir şekilde kontrolu elde tutmak icin bu tarz yontemlere başvurur. Ama bilmelilerdirki istisnalar haric, eğer kız arkadaşlari onları istemiyor olsalar yanlarinda bile durmazlar.

Mehmet UCKEN - 27 yaşında - İlişkisi yok - Proje Koordinatoru

Erkekler duz mantıktır, şifre istemenin temelinde guvensizlik aldatma vardır, ki erkekler kendi yaptıkları yada yapma ihtimalleri olan nedenlerden dolayı şuphelenirler bu yuzden tum şifreleri tum bilgileri isterler.

Cetin Ozdemir – 25 yaşında – Programcı – İlişki durumu karmaşık

Tabiki kimlerle konuştuğunu gormek icin ayrıca hangi erkekler gonderilerini beğenmiş kimler asılıyor birde sevmediklerimi silerim ama ona soylemem.

Eren Kurkgiyen- 23 yaşında - İlişkisi var - Grafiker

Kendileri surekli aldattıkları icin karşısındaki erkek arkadaşlarınında aldattığını duşunurler..