Dikkat, bizden bunları istiyorlar!

Irkları, yaşları, gorunuşleri değişebilir ama istedikleri asla değişmiyor! İlişki danışmanı Bob Grant erkeklerle ilgili evrensel mesajlar veriyor.

Bakın bir kadına soylemek istedikleri neler var.

"Seks icin her şeyi yaparım; hatta hayatımı sana adarım."

"Modadan anlıyor olabilirsin ama ben beni hoşnut etmek icin giyinmeni tercih ederdim, diğer kadınları değil."

"Saygı gormek benim icin sevilmekten daha onemli."

"Uzgunum ama uzun sacı seviyorum."

"Aramız kotuyken, gozlerim başka kadınlara daha cok kayıyor."

"Duşunduğunden cok daha guvensizim. Neden senin guvenine bu kadar ihtiyacım olduğunu sanıyorsun?"

"Eğer seni mutlu ettiğimi hissedemezsem, gercek bir erkek olmadığımı hissederim."

Dikkat, bizden bunları istiyorlar!

"Cift olarak bir ortama girdiğimizde tum erkeklerin beni kıskanmasını istiyorum. Lutfen kendine bakmayı ihmal etme!"

"Bazen tuhaf duşuncelerim olur ama kendim de ciddiye almadığım icin seninle ya da bir başkası ile paylaşmak istemem."

"Seninle kavga etmekten nefret ediyorum. Bir uzlaşma yolu bulmayı tercih ederim."

"Akıl okuyamam, unutma ben bir kadın değilim."

"Yardım istemediğim zamanlar ne yapmam gerektiğinin soylenmesinden nefret ediyorum. Boyle zamanlarda, annemmişsin gibi hissediyorum."

"Bir erkek toplum icinde, kadını tarafından her zaman saygı gormelidir. Aralarında fikir catışması olduğunda bile."

"Uzgun olduğumda, ses tonuna karşı cok hassas olurum. Nasıl soylediğin ne soylediğinden daha onemli olur."

"Eğer sacımı kaybediyorsam, bu komik değil. Sana kilonla ilgili şaka yapmamı ister misin?"

"Eğer yatıya kalırsan(!) nihayetinde seninle evlenebilirim, ama daha isteksiz olurum."

"Eğer başka şey soyluyor ama başka şey yapıyorsam, hareketlerime dikkat et – gercekten kalbimden geceni sana belli edecektir."

"Eğer beni aldatırsan, bunun ustesinden gelmem neredeyse imkansız olur."

"Her zaman ne hissettiğimi bilmiyorum. Bu yuzden sana da soyleyemiyorum."