Gectiğimiz Eylul ayında Turkiye'deki kullanıcılara sunulan Amazon Prime servisi, ayda 7,90 TL'lik sabit abonelik ucreti garantisi ile Prime Video, Prime Gaming ve hızlı teslimat hizmeti vadediyor. Prime uyeliğinin bir diğer guzel yanı ise Amazon'un duzenlediği ozel kampanyalar.
Amazon Prime uyeleri, 13-14 Ekim 2020 tarihlerinde duzenlenecek Prime Day etkinliği kapsamında, pek cok urune gercek indirim ve kampanyalar ile ulaşabilecekler.
[h=2]Amazon Prime 120 TL uzeri 30 TL indirim kampanyasına nasıl katılım sağlanır?[/h] [h=2][/h] Adım #1: Amazon Shopping mobil uygulamasını indirin: Android iPhone (iOS) Adım #2: Eğer yoksa Amazon Prime hesabı oluşturun ve giriş yapın: Amazon Prime aylık abonelik ucreti 7,90 TL; Prime Video, Prime Gaming, hızlı teslimat ve bunun gibi kampanyaları da ucrete dahil. Adım #3: Satıcının Amazon olduğu urunleri sepetinize ekleyin, Adım #4: Sepetinize gidin ve promosyon kodu bolumune: AMZNPR30 kodunu girin; 120 TL uzerin alışverilerde 30 TL indirim kazanın. Amazon'un Prime ile birlikte gercek anlamda indirimli ve avantajlı urunleri sunduğunu soyleyebiliriz. Bu kampanya haricindeki Amazon alışverişlerinizde ise eğer Prime logolu urunleri satın alırsanız, standart kullanıcılara gore daha duşuk ucretler odemeniz mumkun. Ustelik aldığınız urunler, ertesi gun adresinize teslim edilme garantisi ile servis ediliyor.