Ben iktisat mezunuyum malesef kpss mağduruyum calışmıyorum şu an da hala oğrenciliğe devam yani

Nişanlıyım evlilik hazırlığı yapıyoruz.............. Nişanlım cocukluk aşkım benim yani cok uzun zamandır beraberiz........ Onun okulu meslek sahibi olması...benm okulum derken ancak resmiyete dokmeye başladık durumu.....
Nişanlım hukuk mezunu şu an da C.savcısı... Ben calşmıyorum bildiğinz gibi oğrenci..... O calışmamamı sorun etmiyor ama ben sorun ediyorum... Ev hanımı olmak istemiyorum bunun icinde gayret ediyorum ama sınavlarda umduğumu bulamıyorum.. ama yılmıyorum calışmaya her gecen gun biraz daha hızlı devam ediyorum.. Ama ya cok uzun bi sure olmazsa şu sınavları kazanamazsam diye endişe duyuyorum.. Nişanlım dilinin ucuyla bana "istersen zabıt katipliği sınavına gir cok yorma kendini bu sınavlarla" dedi... Bende duşunuyorum .. klawye hızlı yazarım hani ustune duşsem kolay zabıt katipliği sonucta kpss den 70 almak kafi ama ben de nişanlımla aynı iş yerinde calışmak istemiyorum

Yani isterim tabide onunla aynı yerde calışp onun meslektaşları benm amirim olacak... meslektaşları beni onune alıp akşama kadar yazı yazdıracaklar gerci onun katipi olurmuşum o zamanda ama belli olmaz yani hani.... sonucta onlardan geri planda kalıcam