Arkadaşlar merhaba. Evimde kurmuş olduğum atölyemde ürettiğim gitarlarımı satıyorum. Tamamen el emeği göz nuru ve üzerinde ciddi emek harcanmış gitarlardır. Şu anda piyasada satılan fabrikasyon ve orta seviye olarak bilinen gitarların pek çoğundan daha üst kalitededir. Üzerindeki parçalar ve elektroniği güzel bir sound çıkması için özenle seçilerek yerleştirilmiştir. Çalımı son derece rahattır ve gitara yeni başlayacak olanlar için bu rahat çalımı öğrenme sürecinde çok yararlıdır. Ayakta çalarken en büyük sorun olan askının çıkması ve gitarın yere düşmesini önlemek için resimlerde de görünen Schaller kilit sistemi mevcuttur. Taşıma çantası, tremolo kolu, kablosu ve pena gibi aksesuarları da yanında vereceğim. İstediğim ücret 2100 TL'dir. İstanbul'da ikamet edenler Kadıköy'de çalıştığım müzik okulunda deneyebilirler. Özellikleri aşağıdaki gibidir.
Renk : Arktik Beyaz
Gövde Ağacı : Ihlamur
Sap : Gül Ağacı
Köprü : Wilkinson Stainless Steel Black
Akort Burguları : Wilkinson Special Black
Manyetikler : 5 way single WT1, WTM, WT3
Strap Lock : Schaller S-Locks Siyah Askı Kilidi
Bu da atölyemin bir kısmının görüntüsü. Kesme, biçme, zımpara ve boyama işlemlerini evin içinde yapamadığım için balkonda hallediyorum. Geri kalan vidalama, elektronik lehimleme gibi temiz işçiliği de bu masada hallediyorum. Şu anda resimdeki sıradaki projemi bitirmeye çalışıyorum. Bittiğinde onu da buradan satışa çıkaracağım.