Daha cok piyasaya surduğu akıllı telefonlarla tanıdığımız Cin merkezli teknoloji ureticisi realme, son zamanlarda urun gamını bir hayli genişletti. Bu kapsamda akıllı televizyonlardan giyilebilir teknolojiye kadar bircok alanda hizmet veren Cinli firma, son olarak 360 derecelik kamerası realme Smart Cam 360°'ı tanıtmaya hazırlanıyor.
Urunun tanıtım tarihini bugun paylaşılan bir posterle duyuran firma, tanıtım icin 7 Ekim Carşamba gununu işaret etti. Aynı etkinlikte realme Buds Wireless Pro ve realme Buds Air Pro urunlerinin de tanıtılması bekleniyor.
[h=2]realme Smart Cam 360°ın tasarımı ortaya cıktı:[/h]
realme'nin paylaştığı tanıtım gorseliyle birlikte 360 derecelik kameranın tasarımı da ortaya cıkmış oldu. Şirketin ilk ev guvenlik kamerası olacak olan realme Smart Cam 360°, kameranın yer aldığı siyah kurenin dışarısında beyaz polikarbonat bir govdeye sahip. Bu noktada kamera 360 derece olarak lanse edildiğinden, cihazın yuvarlak taban uzerinde doneceği tahmin ediliyor.
Bununla birlikte paylaşılan gorselde herhangi bir guc kablosu gorunmediğinden cihazın şarj edilebilir pile sahip olup olmadığını bilmiyoruz. realme'nin 360 derecelik ev guvenlik kamerası hakkında daha bilmediğimiz pek cok detay bulunuyor ama gece goruşu, hareket algılama, depolama genişletme desteği ve uygun fiyat etiketi olacağına inanıyoruz.
realme, şirketin ilk ev guvenlik kamerası Smart Cam 360°'ı yıllardır ev guvenlik kameraları sunan Xiaomi'ye rakip olarak piyasaya surecek. Xiaomi'nin urun gamında fiyatı 300 TL seviyesinden başlayan bircok farklı akıllı ev guvenlik kamerası bulunuyor. Bu noktada realme'nin de benzer bir fiyat politikası uygulaması rekabeti kızıştırabilir.