Bildiğimiz Üzere Dolar 7 ile 8 tl arasında seyir ediyor ve bilgisayar almak hele yüksek performanslı bir bilgisayar almak şuan zor görünüyor ve bunu kendimde uygulayıp yararını gördüğüm için paylaşmak istedim bu ucuza toplama işini ince hesap üzerinden yapacağız ilk önce incehesap hesabıma kart bilgilerimizi adres bilgilerimizi kayıt ediyoruz ki sipariş anında sorun yaşamayalım ve cuma günü saat 19.00 bekliyoruz ve ürünler görünmeye başlıyor fakat fiyatlar saat 21.00 da açıklanıyor bununda bir tahmin yöntemi var stok az ve hemen hemen herkesin alacağı bir ürün ise fiyat daha uygun olacaktır 100 stok ile 5 stok arasında elbet fiyat farkı olacaktır size kendi aldığım ekran kartından bir örnek vereyim gördüğünüz gibi ben bu ürünü 1230 tl ye almışım

buda konuyu yazarken aldığım ss yani güzel indirimler yakalayabilirsiniz bi anda beklediğiniz ürünün daha iyisini daha uygunada bulabiliyorsunuz bilgsayar topluyacak sabırlı ver bilgili arkadaşlara önerim budur

dediğim gibi stok durumuna ve anlık fiyata göre tahmin yürütebilirsiniz sadece bilgisayar parçalarıda gelmiyor benim gözlemlerime göre her hafta süpriz bir ürün oluyor bunların fiyatı beklemediğinizden uygun oluyor her hafta paso 1 gaming mönitör geliyor hazır sistemlerde genelde geliyor bi anda toplamak şart değil hazırdaki parayı en iyi şekilde değerlendirmek gerek bu konuda size bunu anlattım umarım işinize yaramıştır