Lise 2'de ve kaynaşmış bir sınıfta kızlar nasıl etkilenir ?
Gecen sene derslere hic bakmadım not ortalamam 84.80'di, Anadolu Oğretmen Lisesi'ndeyim ; lisem sağlam... Bunu acıklama nedenime gelirsek, kızların etkilenmesinde derslerin onemi nedir ? Nasıl bir yol cizmeliyim ? Centilmen mi olmalıyım, yoksa cool mu ?
Dun ise aramın genelde catışmalı olduğu bir kızdan aynen alıntı yapıyorum :
''My7, sen cok farklı ve zeki birisin. Her şeyi biliyorsun ; bu yuzden sana gıcık oluyorum. İnsanların seni cekememesinin nedeni de bu...''
Bunlardan yola cıkarak, insanların bana gıpta ile bakmalarının yollarını siz bayanlara soruyorum. Sonucta en mantıklı cevabı ve yapıcı eleştiriyi bayanların yapacağı kanaatindeyim.
Yakışıklılık gorecelidir ama belli bir yere kadar... Acık ara yakışıklıyım, 1.87 boyundayım ; omuzlarım genetik olarak geniş, vucut ve iskelet yapım gercekten cok iyi ... Fit bir vucuda sahibim, sporu bırakmış durumdayım şuan.
Tum sorulara cevap ve yorum bekliyorum, 1'er 2'şer cevaplamayın lutfen.
''qızları bhosver xD'' felan yazacak ergen mantalitede arkadaşlar varsa - ki vardır-, rica ediyorum başka konuya...
Bir insanı değiştirmek, dunyayı değiştirmektir ... Şimdiden tecrube akışı icin teşekkurler.