Merhaba Wmaracı ailesi,

Daha öncesinde birkaç yerel mağazada profesyonel olmasa da pazaryeri satış işi yaptım. Pandemi sürecinde ise işverenim ile anlaşamayıp ayrıldım. Eskiden bu zamana hep web ile içli dışlı olmaya çalışsam da hayat şartları işte. Uzun zamandır evdeyim ve minnoş bir oğlum olunca daha da evde olacağım gibi görünüyor. Web'e olan merakımı daha da ileriye taşımak amaçlı girişimde bulunmak istiyorum. Blog, E-Ticaret ya da yaratabilirsem proje bazlı iş. Eskiden wordpress ile aramda ufak tefek de olsa bir şeyler oldu, güncel olmasa da kendisine hakimim. "adsense gömüp parayı kıracağım" gibi bir düşüncede bulunmadığımı belirteyim. :) Eşim ile hem vakit geçirip hem de ileride emeklerimizin karşılığını alabileceğimiz bir girişimde bulunmak istiyoruz. Şu an için blog ile başlayıp bloga e-ticaret ekleme düşüncesindeyiz. Fakat blog açmak halen ileriye dönük bir yatırım mıdır? Makale satın alınmalı mı? Niş seçiminde kararsızlık gibi sorunlar ile karşı karşıyayız. Siz değerli arkadaşlarımın fikirlerine ihtiyacım var. İyi Forumlar:)