CD Projekt Red, oyuncuların beklemekten ağac oldukları yeni oyunu Cyberpunk 2077 icin bir tanıtım videosu daha yayınladı. Yayınlanan tanıtım videosu, oyunun en merak edilen karakterlerinden bir tanesi olan Keanu Reeves'i iceriyor. Ustelik bu tanıtım videosunda Reeves'in karakterini değil bizzat kendisini goruyoruz.
Keanu Reeves, Cyberpunk 2077'nin yeni tanıtım videosunda, 2077 yılında suclu olmanın ne anlama geldiğini anlatıyor. Reeves'in acıklamalarına gore 2077'de birini suclu yapacak tek şey, "yakalanmak". Sadece 30 saniyelik tanıtım videosu, her saniyesinde Cyberpunk 2077'den neler bekleyebileceğini bizlere sergiliyor.
Cyberpunk 2077 icin yayınlanan tanıtım videosunu dikkat cekici kılan başka bir detay da Billie Eilish. Eilish'in populer şarkılarından "Bad Guy", tanıtım videosu boyunca arka planda calıyor. Ancak yeni tanıtım videosu ne yazık ki oyunla ilgili bilinmedik bir şey gostermiyor. Sunulan ufak tefek oyun ici goruntuler, Cyberpunk 2077'nin aksiyon dolu olacağını gosteriyor.
CD Projekt Red'in yaklaşmakta olan oyunu, adeta arap sacına dondu. Yıllar once duyurulmasına rağmen bir turlu yayınlanamayan oyun, bu kez yeni bir gecikme surecine girmeyecek gibi gorunuyor. Cunku Cyberpunk 2077 icin hazırlanan son tanıtım videosunda, gectiğimiz donemlerde acıklanan resmi cıkış tarihi yine vurgulanıyor. Eğer onumuzdeki surecte yeni bir sorun patlak vermezse oyun, 19 Kasım itibarıyla erişilebilir olacak.
[h=2]Cyberpunk 2077 icin yayınlanan yeni tanıtım videosu[/h]