Guney Koreli teknoloji devi LG, giriş seviyedeki en yeni akıllı telefonları LG K22 ve K22 Plus’ı resmen duyurdu. Akıllı telefondan beklentisi minimum seviyelerde olan tuketicilere hitap eden her iki akıllı telefon da hem tasarım hem de donanım acısından fazlasıyla mutevazı ozellikler sunuyor.
Damla centikli, kalın cerceveli bir tasarıma sahip olan yeni LG K22 ve K22 Plus, hem onden hem de arkadan bakıldığında birbirleri ile birebir aynı tasarıma sahip iki telefon olarak karşımıza cıkıyor. İki cihaz arasındaki asıl fark, donanım noktasında kendisini gosteriyor.

Qualcomm’un en alt seviyedeki Snapdragon 215 işlemcisinden guc alan akıllı telefonlar, grafik noktasında ise Adreno 308 GPU’ya sahip. K22’de 2 GB olan RAM, K22 Plus’ta 3 GB’a; K22’de 32 GB olan dahili depolama ise K22 Plus’ta 64 GB’a cıkıyor.
Her iki akıllı telefon da kutusundan Android 10 işletim sistemi ile cıkıyor ve MIL-STD-810G askeri seviye sağlamlık sertifikasına sahip. Yine her iki akıllı telefon da kullanıcılara 3.000 mAh’lik gunumuz şartları icin kucuk diyebileceğimiz bir batarya ve 4G bağlantı desteği sunuyor.
[h=2]LG K22 ozellikler[/h] İşlemci: Snapdragon 215 RAM: 2 GB Depolama: 32 GB Ekran: 6,2 inc HD+ Arka Kamera: 13 MP + 2 MP On Kamera: 5 MP Batarya: 3.000 mAh İşletim Sistemi: Android 10
[h=2]LG K22 Plus ozellikler[/h] İşlemci: Snapdragon 215 RAM: 3 GB Depolama: 64 GB Ekran: 6,2 inc HD+ Arka Kamera: 13 MP + 2 MP On Kamera: 5 MP Batarya: 3.000 mAh İşletim Sistemi: Android 10 Her ikisi de kırmızı, mavi ve gri olmak uzere uc farklı renk seceneğine sahip olan LG K22 ve K22 Plus’ın fiyatı ise henuz acıklanmadı. LG’nin yeni akıllı telefonlarını başta Guney Amerika olmak uzere giriş seviye akıllı telefonların populer olduğu pazarlarda satışa sunulması bekleniyor.