Erkeklerin ve kadınların farklı duşunce tarzları beklentileri ve romantizm anlayışları cep telefonu mesajlarına da yansıyor. Twitter'daki başlıklardan biri erkeklerin hangi mesajlara cıldırdığını gosteriyor.

Ona uzun bir mesaj cekmişsinizdir ve size kısacık hatta tek kelimeli bir cevap vermiştir. Daha sonra asıl bomba gelir:
"Sana uzun bir mesaj yazdım ve cevabın bu mu?"
İşte buna deliriyorlar.
...

Romantizm niyetiyle eski mesajlarınıza goz atarsınız ve dikkatinizi bir şey cıkar. Sonra bunu ona yazarsınız ve sonuc fiyasko olur:
"Eski mesajlara bakıyorum da ben sana daha fazla mesaj gondermişim."
Bir erkek icin bu hicbir şeyin kanıtı değildir dikkat!
...

Aradığınızda telefonu meşgulse yanlış anlaşılmalara izin vermemek icin kucuk bir hatırlatma yapmak istersiniz ama...
"Seni aradım telefonun meşguldu."
Evet telefonunun meşgul olduğunu o da biliyor! Uygun olduğunda sizi arayacaktır. Bu mesaj onlar icin gereksiz ve sinir bozucudur.
...

Onu duşunurken bir anda huzunlenebilirsiniz aniden aklınıza gecmiş bir sorun gelebilir! Bunu onunla paylaşmak istiyorsunuz değil mi?
"Hep ben sana romantik iyi geceler mesajları gonderiyorum neden sen de yazmıyorsun? İcinden mi gelmiyor?"
O bu mesajı gordukten sonra icinden telefonu fırlatmak geliyor emin olabilirsiniz!
Mesaj cekmek telefonla konuşmaktan daha kolay bazen de daha ekonomik gelebilir. Ama uzun uzun planlarınızı anlattığınız mesajlara aynı şekilde karşılık almak zorunda değilsiniz.
...

"Ben sabah okula geldim. Ders boş olunca arkadaşlarla kahve ictik. Alışverişe cıkacağız. Son derse girmek de istemiyorum. Sen neler yapıyorsun?"
"İyiyim hayatım calışıyorum."
"Bu kadar mı?"
"..."
O mesajı asla gondermeyin!
...

Heyecanla ona anlattığınız şeylerde kac tane ifade kullanıyorsunuz? Gulucukler şaşkın yuzler gozyaşları... O bundan pek hoşlanmıyor olabilir.
"Yolladığın mesajda hic ifade kullanmamıştın. Bir şey mi oldu bana mı kızdın? Yoksa canın mı sıkkın?"
Bu mesajdan itibaren evet canı sıkkın olacaktır!

Alıntı:
Alıntıdır