Kendimden uzun uzun bahsederdim onceki konularımda...
Fakat gercekten uğraşamayacağım bunlarla artık.
Değineyim ama; yakışıklıyım cok şukur, uzun boyluyum, geniş omuz, atletik yapı v.s var.
Fiziksel olarak cevremden cok daha ondeyim diyebilirim. Kesinlikle ovunmuyorum...
Ağzım laf yapar... Hatta bayağı bir yapar, fakat sanki bir şeyler değişti.
Kızlar beni dinlemez oldu gibi hissediyorum, sınıfı yaran esprilerim cokca ancak bazen sacmalıyorum acıkcası ve bana yakışmadığına eminim.
Ulan -diyesim geldi, demesem olmaz- kızların odağı hep farklı erkekler oluyor.
''Binlerce dansoz var...'' havasında da olmak istemiyorum ama, cevreme 4-5 kızı toplayıp konuşmak istiyorum. Gecen sene cok yapardım, ne değişti bende anlamıyorum.
Bu yılın başıyla mukayyese edildiğinde ozguvenimde duşuş var...
İyi futbol oynarım, bazı kızlar bundan da hoşlanabiliyor fakat...
Yahu bir şey var ; cozemediğim bir olay.Yaşım 15 daha, nereye cozuyorum ki zaten?
İşte bu nedenle gormuş gecirmiş ablalarıma geldim...

_Sizce nerede yanlış yapıyor olabilirim ?
_Ciddi ve cool; yeri geldiğinde espri yapan birisi mi olmalıyım, yoksa bol espri yapan birisi mi ?
_Muhabbetlerin ilgi odağı mı olmaya calışmalıyım (yani muhabbette ilgiyi uzerine cekmek icin bol konuşma olayı), yoksa kendisine sorulmadan bilgisini aktarmayan birisi mi olmalıyım(Kısmen sessiz de denilebilir.) ?

İlginize alakanıza teşekkur ediyorum ; yapıcı olmanızı rica ediyorum, sağlık ve mutluluk temenni ediyorum... (Birand gibi hissettim kendimi)
Sorularımla kısıtlı kalmayıp her turlu bilgi, birikim ve duşuncelerinizi de aktarırsanız cok daha verimli olacağına inanıyorum.
İyi gunler...