Merhaba arkadaşlar aranızda yeniyim bir kusurumu görürseniz makul görün şimdi size Lucky Patcher adında bir uygulamadan bahsedeceğim. Bu uygulama online olmayan uygulamalarda gerçek parayla alınacak olan oyun paralarını ücretsiz olarak satın alıyor. Linke tıkladıktan sonra söyleyeceğim adımları sırasıyla uygulayın. İlk başta indireceğimiz dosyada lucky patcherin indirici uygulamasını indireceğiz.
Adım 1- Uygulamayı kurduktan sonra LP Downloader'e girip LP Download diyoruz LP'yi indiriyoruz
Adım 2- Kurduktan sonra uygulamaya giriyoruz
Adım 3- Hileli yapmak istediğimiz oyuna tıklıyoruz.
Adım 4- Üstten 3. Sırada Yama menüsü diye bir buton var ona tıklıyoruz.
Adım 5- Düzenlenmiş APK Dosyası oluştur'a tıklıyoruz.
Adım 6- Uygulama içi ve LVL emülasyon destekli APK'yi seçiyoruzen alttan 3. seçenek.
Adım 7- Hiçbir şeye karışmadan yeniden oluştur diyoruz.
Adım 8- Yaklaşık 2-3 dakika bekledikten sonra ( bu telefonunun ram boyutuna, hızına bağlı olarak değişir.)
Adım 9- sonuç geldiği zaman 2 tane başarılı 2 tane başarısız olacaktır. Bu istediğimiz sonuçtur.
Adım 10- Dosyaya git diyoruz.
3. Sırada "Kaldır ve Yükle " yazıyor, oraya tıklıyoruz.
Adım 12- ... uygulamasını silip yerinde seçili sürümü kurmak istediğinize emin mısınız? EVETE TIKLIYORUZ.
ADIM 13- Öncekini kaldırıp yamalı olanı yüklediğiniz zaman uygulamaya giriyorsunuz ve satın alınan yerlere giriyorsunuz
Adım 14- Satın al tuşuna bastığınız zaman Lucky Patcher'in menüsü gelecektir iki tane kapalı olan buton vardır. Onları açıyoruz onlar bir daha satın alacağınız zaman sormaması için. Ve sonunda satın alacaktır.
YAPAMAYANLAR OLURSA YORUMDAN BANA YAZSINLAR BEN YARDIMCI OLURUM ONLARA. BİR BEĞENİYİ ÇOK GÖRMEYİN. ONLİNE OLAN UYGULAMALARDA ÇOĞU ZAMAN İŞE YARAMAZ AMA ONLİNE OLMAYANLARDA %100 İŞE YARAR.
EĞLENCELİ OYUNLAR.
Online olmayan oyunlarda para hilesi [lucky patcher]
Oyun Hileleri0 Mesaj
●69 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Oyun Forumları
- Oyun Hileleri
- Online olmayan oyunlarda para hilesi [lucky patcher]
-
28-09-2020, 02:44:48