YouTube

Ek Olarak ****sploit ile Alakalı Videolar Çekmeyi Düşünüyorum. Mesela ****sploit Payloadını Gerçekten Bütün Antivirüslerden Kaçırmak Gibi! Sonrasında Belki Bir ****sploit Videosu Serisi Hazırlayabilirim. ****sploit ile Android, Windows, Linux Gibi Birçok İşletim Sistemlerine Pentesting Yapılabiliyor.

Eğer Videoyu Tamamen Izlediyseniz Gelelim Programın Kurulumuna: Programın Kurulumu Videoda Detaylıca Gösterilmiştir ve Kullandığımız Komutlar Sırası ile Aşağıda Listelenmiştir:

git clone https://github.com/Ignitetch/AdvPhishing.git
cd AdvPhishing/
chmod 777 *
./Linux-Setup.sh
./AdvPhishing.sh

NULLEDSPLOİT
Videoyu Tamamen Izlemeniz Tavsiye Olunur! 100 Beğeni Sonrası Videonun Daha Detaylı Olacak Şekilde Ikinci Sürmünü Çekeceğim.

KANALIMIZIN DESTEĞİNİZE İHTİYACI VAR! SİZ KANALIMIZDA BEĞEN BUTTONUNA VE ABONE OL BUTTONUNA BASTIĞINIZDA BİZDE SİZLERE HEP KALİTELİ İÇERİKLER OLUŞTURMAK İÇİN GAYRET GÖSTERECEĞİZ.

NOT: KANALIMIZDA İZLEMİŞ OLDUĞUNUZ TÜM VİDEOLAR EĞİTİM AMAÇLIDIR! BİRİSİNİN SİSTEMİNE GİRMEK, GİRİLEN SİSTEMDE DOSYALARI DEĞİŞTİRMEK, İNDİRMEK, SİLMEK GİBİ İŞLEMLERİN YASAL SORUMLULUKLARI VARDIR. BU VİDEO SADECE BÖYLE BİR YÖNTEMİN MÜMKÜN OLDUĞUNU VE SİZLERİN BU KONUDA DİKKATLİ OLMANIZI VURGULAMAK AMACI İLE YAPILMIŞ OLMAKTA OLUP; VİDEODA GÖRDÜKLERİNİZDEN BİRŞEYLER ÖĞRENMEK YADA KÖTÜYE KULLANMAK SİZLERİ BAĞLAR. BİLİNÇLENMEK GÜZELDİR ANCAK ELDE ETTİĞİNİZ BİLGİLERİ YASALARIN ALEYHİNE KULLANMAYINIZ!