Televizyon dunyanın en dikkat ceken ve başarılı yapımcıları arasında yer alan Acun Ilıcalı, bir suredir konuşulan dijital yayın platformunu nihayet duyurdu. Sosyal medya hesapları uzerinden bir paylaşım gercekleştiren Ilıcalı, yeni dijital platformun adını Exxen olarak acıkladı.
Exxen ile ilgili olarak “Yeni dijital platformumuz Exxen'de cok yakında beraberiz” ifadelerini kullanan Ilıcalı, ayrıca paylaşmış olduğu gorsel ile yeni platformun logosunu da ortaya cıkarmış oldu. Ayrıca exxen.com web sitesi uzerinden Exxen'e ulaşmak da mumkun. Elbetteki henuz herhangi bir icerik bulunmuyor.
[h=2]"Exxen ismini Ali Taran buldu"[/h]
Kısa sure once Candaş Tolga Işık’ın programına konuk olan ve “Cok iddialı bir platformla geliyoruz. Televizyonculukta hayallerimizi gercekleştirecek noktada değiliz.” ifadelerini kullanan Ilıcalı, bu acıklamasıyla yeni platform ile ilgili beklentileri artırmıştı.
O zamanlar henuz acıklanmamış olan Exxen ismi ile ilgili olarak da “Dijital dediğin zaman bambaşka bir dunya. İsmi belli. Ali Taran buldu. Bayıldım.” ifadelerini kullanan Acun Ilıcalı, bir anlamda yeni platformun isim babasını da acıklamıştı.
[h=2]"Turkiye'nin en iyi modellerini sececeğiz. Belgesellerimiz de var"[/h]
Yaptığı acıklamalarda Exxen ile ilgili heyecanını dile getirmekten kacınmayan Ilıcalı, “Guzel bir platform olacak. İcerik olarak da ciddi zengin olacağını duşunuyorum. Benim hayalini kurduğum bir projem var, bir surpriz programı. Onu yapacağım. Kendime bir ekip kuruyorum bu program icin. Cok iddialı bir model programı yapacağız. Turkiye'nin en iyi modellerini sececeğiz. Onun dışında belgesellerimiz var. Cok onemli birimlerden cok onemli destek alacağımızı duşunuyorum.” şeklinde konuşmuştu.