Koronavirus pandemisinin en cok etkilediği sektorlerden bir tanesi hic şuphesiz eğitim oldu. Dunyanın dort bir yanındaki oğrenciler, uzunca bir suredir okula gitmiyorlar. Bu konuda hem ulkemizde hem de diğer yerlerde ceşitli cozum yolları uretilmeye calışıldı. Ulkemizde yapılan calışmalar kapsamında da uzaktan eğitimin EBA aracılığıyla sağlanması ongoruluyordu. Ancak bugun derslerine devam etmek icin EBA sistemine giriş yapmak isteyen oğrenciler, "Cok Kalabalık" yazan bir hata mesajıyla karşılaştılar.
Eğitim Bilişim Ağı (EBA), muhtemelen yoğunluk nedeniyle cokmuş durumda. Ustelik bu durum, birkac saattir de devam ediyor. Yetkililerse şu an icin bu cokmeyle ilgili herhangi bir acıklamada bulunmadılar. An itibarıyla ne oğrenciler ne de oğretmenler, EBA'ya internet uzerinden erişemiyorlar.
[h=2]İşte oğretmen ve oğrencilerin karşılaştıkları o hata mesajı[/h]
Cok Kalabalık
Şu an yuz binlerce oğretmen ve oğrenci EBA’da. Yoğunluk yuzunden sorun yaşamış olabilirsin. Bu surecte EBA TV kanallarımız yanında. Yayın akışı icin buradan bilgi alabilirsin. İstersen hazırladığımız Eğitim Takvimi'nden gunun onerilerine de bakabilirsin. En kısa surede goruşmek uzere...
[h=2]EBA Sistemine giriş icin kullanılan internet sitesinin anlık goruntusu[/h]
EBA'nın internet sitesine erişip, sisteme giriş yapmak istediğiniz zaman erişim sorunları yaşanıyor. EBA ana sunucusu yanıt veremiyor ve bu da sisteme erişiminizi kısıtlıyor. EBA'ya oğrenci girişi yapmanın nasıl olduğunu oğrenmek isterseniz burada, EBA sistemiyle ilgili bilmeniz gereken tum detaylara da burada bulunan bağlantıyı kullanarak ulaşabilirsiniz.