Haber Global’de Candaş Tolga Işık’ın Az Once Konuştum adlı programına konuk olan unlu komedyen Cem Yılmaz, gectiğimiz temmuz ayında Instagram hesabından paylaştığı bir fotoğraf ile resmen duyurduğu Erşan Kuneri dizisi ile ilgili onemli acıklamalarda bulundu.
“Bir projem var. Erşan Kuneri’nin hayatından bir kesit. Onumuzdeki 6 aylık surecte calışmalara başlayacağız. Dijital bir platforma yapacağım bunu.” ifadelerini kullanan Cem Yılmaz, dizinin sekiz bolumluk bir mini dizi olacağını ve yayınlanacak dijital platformun da yerli olacağını ifade etti.
[h=2]“Erşan Kuneri, komik ve hızlı bir dizi olacak”[/h]
“1975’den 1978’e kadar olan hayatından bir kesiti cekeceğiz. Erotik film yapımcısı olan Erşan Kuneri’nin farklı film turlerini denemesi konu alınacak.” sozleriyle dizinin iceriği hakkında da bilgi verirken, yalnızca 8 bolume uc yıllık bir surenin sığdırılmasıyla ilgili olarak, “Komik ve hızlı bir dizi olacak” ifadelerini kullandı.
Candaş Tolga Işık’ın “En iyi Cem Yılmaz filmi hangisi?” sorusunu da yanıtlayan Yılmaz, “Sevmediğim filmim yok. Gecen hafta pandemiden dolayı ‘Pek Yakında’ filmine denk geldim. Cok mutlulukla izledim. Cok guzel bir film. Daha fazlası benim elimden gelmiyor. 25 senedir kapalı gişe oynuyorum.” şeklinde konuştu.
[h=2]Erşan Kuneri dizisi, 2022’de seyircilerle buluşacak[/h]
Cem Yılmaz, temmuz ayındaki paylaşımında Erşan Kuneri dizisi icin 2022 yılını işaret etmişti. Dizi icin calışmaların 6 icinde başlayacak olması, dizinin yayın tarihinde bir değişiklik duşunulmediğini gosteriyor. Cem Yılmaz tarafından paylaşılan eskizde dizinin karakterleri Erşan Kuneri, Tumtum İbrahim, Alev, Altın Oran, Miki Muammer, Seyyal ve Payro Cemal şeklinde gosteriliyordu.
Bununla birlikte, ilk kez G.O.R.A filminde tanıştığımız Erşan Kuneri karakterinin yanında Rasim Oztekin tarafından canlandırılan Bob Marley Faruk karakteri de yer alıyordu ancak Oztekin’in mevcut sağlık sorunları nedeniyle Erşan Kuneri dizisinde Bob Marley Faruk’u goremeyebiliriz.