2020’de Galaxy S20 ve Galaxy Note20 aileleri ile iki klasik amiral gemisi serisine devam eden Samsung, aynı zamanda Galaxy Z katlanabilir telefon serisine iki yeni model de eklemişti. Tum bu telefonlar, Samsung’un akıllı telefon pazarındaki elini guclendirmekle kalmadı, aynı zamanda gelecekte akıllı telefonların nasıl değişim gostereceğini de bize kanıtladı.
Yılın ilk amiral gemisi ailesi Galaxy S20’ye ise yeni bir uye katılıyor. 23 Eylul (bugun) akşam saat 17.00’da gercekleştirilecek Unpacked etkinliğinde Galaxy S20 FE ilk kez gorucuye cıkacak. Diğer Galaxy S20’ler ile benzer tasarım cizgilerine ve teknik ozelliklere sahip olmasını beklediğimiz Galaxy S20 FE’de 120 Hz yenileme hızında ekran da bulunacak.
[h=2]Samsung Galaxy S20 FE’nin gorucuye cıkacağı Unpacked etkinliğini canlı yayında takip edin:[/h] Adım #1: Buradan Samsung Turkiye’nin resmi internet sitesine gidin, Adım #2: Formu doldurup kayıt olun, Adım #3: Akşam saat 17.00’da Samsung’un resmi internet sitesi uzerinden yayına katılım sağlayın. Biz de sizlerle birlikte yayını takip edecek ve Galaxy S20 FE’ye ilişkin tum detayları sizlere aktaracağız. Online Unpacked etkinliğinde telefona dair tum ozellikleri bizlerle birlikte oğrenmek icin takipte kalın.