Kulağa alışılmış geliyor ideal erkek... Gunumuz ideal erkek tanımlaması sizinde yapılan yorumlardan okuduğunuz itibariyle yakışıklı olacak,temiz olacak,zengin olacak,kibar olacak,romantik olacak vs vs.. ancak bana gore İdeal erkek Sevdiği veya gelecek planlaması yaptığı bayana iyi bir gelecek sunabilmesidir.Erkekler bayanlardan temiz bir gecmiş , bayanlar ise iyi bir gelecek ister. Bu iyi gelecekte actığımız zaman kaliteli bir yaşam sadakat ve hoşgorudur. bunları sağlayabilen bir erkek o bayanın gozunde eşssiz ideal bir erkektir . Aynı ideal bayanlar tanımlasıda farklı bicimlerde yorumlanabilir bana gore ideal bayan demek anlayış , guven sade bir yaşamdır . Erkekler erkeklik yapısından gereği bayanlardan anlayış bekler erkeğin arkadaşlarıyla bir basket macına gitmesi veya bir arkadaşının bekarlığa veda partisine gittiği zaman onu kısıtlamak yerine ona guvenmeli ve anlayışlı olmalıdır tabi bayanlar acısından kıskanclık yaratacak bir durum olmasına rağmen eğer siz eşinize sevdiğiniz insana guveniyorsanız sorun yoktur bence sade yaşam konusuna gelince populerlik insanı ozgunluğunden uzaklaştırır kendisi icin değilde cevresindeki insanlara oynamak icin onlar icin yaşar bunu kendi cevremden goruyorum ve hoşnut olmadığım bir durum sade bir yaşam suren bayan ise belirli kişilerle takılan her erkekle haşır neşir olmayan bir bayan benim icin ideal bir bayan tipidir bunların yanında tabiki gorunuşte onemlidir ancak gorunuşe aşık olduktan sonra kişiliği sizi hayal kırıklığına uğratabilir bu yuzden once kişilik sonra tip diyorum