Yaşım 15, Boyum 1.87, kilom 82 (1 haftada 2 kilo aldım .

_Kendimi asla on plana cıkarmak istemem, fakat bu gerektiğinde liderlikten tutun, risk almayı sonuna kadar en iyi şekilde yaparım .
_Genelde muhabbetimin hep iyi olduğu soylenir, konuşmaya başladığımda 30 kişilik sınıf hatta diğer sınıflar da muhabbete ortak olmaya gelirler .
Bir nevi meddah gibi insanlarla esprili bir şekilde ve şakalaşarak muhabbet ederim .
_Fıtratım nedeniyle, mizacım bazen sertleşir ... İlgi beklerim, ozellikle birisiyle yazışırken hemen cevap beklerim . Gelmezse eğer, kim olursa olsun silerim kendisini. Kabul ediyorum berbat bir huy .

_Muzik zevkim gercekten nirvana seviyesindedir .

_Futbolda cok iyiyimdir, aşırı hızlı koşarım, kalıbımdan beklenmeyecek kadar cevik hareket ederek rakibimin dengesi bozup onu duşurduğum cokca olmuştur. Bayan arkadaşların tahlil etme olayını gercekten mukemmel olduğunu bildiğimden, bayan arkadaşlarıma futbolumu sorduğumda ''1 numara'' olduğumu soylemişlerdir .

_Suratımın oturduğunu ve ileride şimdiki halimden cok daha yakışıklı olacağımı coğu arkadaşım da soylemişlerdir.
_Online oyunlarda gercekten bir cok ilişkim olmuştur, sanal alemde bu cekingenliğim yok olur. İlginc bir ozelliktir .

_Şuana kadar biri ilkokul 2. sınıfta diğeri 8. sınıfta olmak uzere 2 ilişkim oldu ve 2'sinde de teklif karşı taraftan geldi . Şuan hayatımda birisi var, sevgili gibiyiz fakat sadece adını koymadık desem yeridir .
_Ancak ve ancak , birine aşkımı ya da hislerimi acma konusunda cok cekingenim .
_Kucuk bir sozden bile sacma evhamlar cıkarıp alınabilme, fakat asla cocuk gibi kusmeme gibi ozelliklerim de bulunmaktadır .
_Kas yapma işine tam sarmıştım ki, dun itibariyle 1 aydır yaptığım egzersizlere noktayı vurmuş bulunmaktayım .
_Genetik olarak omuzlarım geniş ve belim incedir .
_Zor bir insan olduğum, fakat muhabbetimin de bir kere tadılınca da surekli arandığını da cokca duyuyorum .
_Bir diğer deyişle : Ağzım laf yapar işte .

Şimdi sizlerden , kendi bakış acınızla beni değerlendirmenizi ve gayet durust bir şekilde eleştirip, eksik yonlerimi soylemenizi rica ediyorum . Her eleştiriyi ciddiye alacağım kesinlikle, her şey icin şimdiden teşekkurler.